OpenCore iMessage, FaceTime çalışmıyor

Makaleler
9
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10750H || GTX 1660 Ti 6 GB Mobile || 2x16 GB RAM || 512 GB NVMe M.2 SSD || 1080p 144 Hz IPS Panel || Windows 11-macOS Big Sur || Acer Nitro 5 AN515-55 2020 ||
Meslek
Öğrenci
Sistem özellikleri:

• i7 10750H.
  • 2x16 GB RAM.
  • GTX 1660 Ti.
  • 512 GB NVMe M.2 SSD

Hackintosh iMessage, iCloud & FaceTime Çalıştırma Bu rehberdeki 3. adımı uygulayamıyorum. ''EFI folder do not found'' hatasını alıyorum. İlk iki adımı uyguladım. 3 ve 4. adımda kaldım. iMessage ''Bir sorun oluştu'' diyor Apple kimliği girdikten yaklaşık 2-3 dakika sonra. Yime aynı şekilde FaceTime da bağlantı ekranında kalıyor.

İlk defa iMessage kullanmaya çalışınca Apple izin vermiyor. Bir kez telefon ile doğrulama yaparsanız erişim kazanabilirsiniz. Ya da Apple'ı aramanız gerekebilir. Aktif olmayan hesap ile sistem iMessage ve FaceTime kullanmanıza izin vermiyor. En kolay çözüm olarak bunu deneyebilirsiniz. Çözüm arayan diğer arkadaşlara bilgi olsun.

Apple bir telefona ulaşırsam deneyeceğim. Destek hattı orijinal macOS olmadığını anlamayacaksa yapılan işlemlerde bunu da deneyebilirim.
@Lodge Hocam bir yakınım ile buluşacağım. iPhone kullanıyor. Yapmam gereken şey iMessage'a macOS ile kullandığım hesabı girmek değil mi ?

Son düzenleme:
Evet, SIM kartı takıp mesaj ile doğrulama yapınca kullanabiliyorsunuz. Tabii başka bir sorun yoksa. Bu arada hattın yurt dışı SMS'lerine açık olması gerekiyor. Hackintosh kullanırken aramıştım, bir sorun olmadı.

Hocam bu işlemin Apple telefona bir zararı olur mu ? Zarardan kastım illegel bir iş için ya da her neyse yakınımın başına iş çıkarır mı dolaylı olarak da bana ? Bugün-yarın içerisinde bir Apple telefona erişme şansım var.

Son olarak da AirDrop ve ekran yansıtma hakkında bir bilginiz var mıdır ? Apple telefon ile deneyip olumlu sonuç alırsam ileride bir iPad alma fikrim de var. Geçen hafta çok kısa denedim ancak BT ile görmesine rağmen bağlanıp tekrar bağlantı koptu iPhone ile, ekran yansıtma da olmadı iki cihaz da görmedi birbirini. Önceliğim FaceTime ve iMessage ancak.

Neden zararı olsun? Zarar olacağını sanmam. Kendisi sen istediğini yaptıktan sonra hesabını girebilir. Sistem tarafından doğrulanması gerekiyor. İstersen Apple'ı ara yardımcı olabilirler belki SMS atmadan. Bildiğim kadarıyla AirDrop için native destekli Bluetooth Wi-Fi karta ihtiyacınız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…