iMessage üzerinden numarası olmayan birisi bana mesaj göndermiş

Ariete

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bugün hayatımda ilk defa yaşadığım çok absürt bir durumla karşılaştım.

Mesele tam olarak yukarıdaki anlattığım gibi, iPhone kullanıcısıyım, bugün SMS'lerimi kontrol ederken bir mail adresinden SMS geldiğini gördüm. one.12**@qimido.*** uzantılı bir mail adresi ile bana iMessage üzerinden part time iş ilanı mesajı atılmış. Bilgilerini kontrol ettiğimde hiçbir telefon numarası gözükmüyor. Attığı mesajda WhatsApp uzantılı telefon numarası haricinde başka bir telefon numarası gözükmüyor, bu numarayı da ne olur olmaz diye kaydettim.

Arkadaşlar bir kişi numarası olmadan nasıl bana SMS atabilir inanın aklım almıyor, bu durumda sizce ne yapabilirim bana sizce nasıl ulaşmış olabilir bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dün konusu açılmıştı. Şu an bayağı aktifler. Korkulacak bir şey yok, engelleyin ve Apple'a bildirin.

E-posta adresiniz veri sızıntısında görülmüş olabilir.

Tekrardan merhaba, ben o anın vermiş olduğu şaşkınlıkla ve iMessage ibaresini gördükten sonra "Siz kimsiniz?" şeklinde bir mesaj attım. Bu durumda olumsuz bir durum olur mu benim nazarımda? Ve alakanız için teşekkür ederim.

Herhangi bir sıkıntı olmaz. Böyle bir açık bulunmuyor zaten. Rahat olun.

Herhangi bir sıkıntı olmaz. Böyle bir açık bulunmuyor zaten. Rahat olun.
Alakanız için tekrar tekrar teşekkür ederim, lakin hala aklım almıyor iMessage üzerinden dandik bir mail adresiyle insanlara nasıl ulaşabilirler?

Alakanız için tekrar tekrar teşekkür ederim, lakin hala aklım almıyor iMessage üzerinden dandik bir mail adresiyle insanlara nasıl ulaşabilirler?
Bu siteden e-posta adresinizi sorgular mısınız? Burada görünüyor mu bir bakalım.

Aynısı bugün benim de başıma geldi ama takmadım, dolandırıcının tekidir. Whatsapp'tan profiline baktım saçma sapan bir fotoğraf vardı, durumunda da Çince mi Hindice mi hangi dilse artık, garip bir şey yazıyordu. Umursamaya gerek bile yok.

Bu siteden e-posta adresinizi sorgular mısınız? Burada görünüyor mu bir bakalım.
Sizden önce davrandım kontrolleri sağladım ve sanırım kırılmış...
Merhaba, bende Türk Bayraklı, muhtemelen Türk vatandaşı olan birisinin profil resmi vardı. Hatta öyle ki yarın arayıp siz kimsiniz diye arayacaktım burada konu açmasaydım.

Sizden önce davrandım kontrolleri sağladım ve sanırım kırılmış...
Sorgulama sonucu kırmızı çıktıysa, içinizin rahat etmesi amacıyla birkaç çözüm işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Ayarlar > Mesajlar > iMessage iletişim adreslerinize yeni e-postanızı ekleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…