Miroyasa Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 758 Çözümler 5 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #1 Arkdaşalar imleç gözükmüyor ismini bilmiyorum bu nereden acılıyor?
Çözüm varlıktx 17 Ocak 2025 Görev çubuğuna sağ tık yapıp görev çubuğu ayarlarını açın. Bu ayarı açarsanız gelecektir.
Kamil24 Centipat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #2 Miroyasa dedi: Arkdaşalar imleç gözükmüyor ismini bilmiyorum bu nereden acılıyor? Eki Görüntüle 2399365 Genişletmek için tıkla... Mouse imleci mi? Artı 0 Eksi
Miroyasa dedi: Arkdaşalar imleç gözükmüyor ismini bilmiyorum bu nereden acılıyor? Eki Görüntüle 2399365 Genişletmek için tıkla... Mouse imleci mi?
KS KS Miroyasa Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 758 Çözümler 5 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #3 Kamil24 dedi: Mouse imleci mi? Genişletmek için tıkla... Yok görev cuğundaki v şeklindeki şey adını bilmiyorum onu diyorum. Artı 0 Eksi
Kamil24 dedi: Mouse imleci mi? Genişletmek için tıkla... Yok görev cuğundaki v şeklindeki şey adını bilmiyorum onu diyorum.
Kamil24 Centipat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #4 Miroyasa dedi: Yok görev cuğundaki v şeklindeki şey adını bilmiyorum onu diyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam gizli simgeleri göster sekmesini diyorsanız mouse imleciyle üstüne basınca zaten açılır. Artı 0 Eksi
Miroyasa dedi: Yok görev cuğundaki v şeklindeki şey adını bilmiyorum onu diyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam gizli simgeleri göster sekmesini diyorsanız mouse imleciyle üstüne basınca zaten açılır.
varlıktx Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 379 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #5 Görev çubuğuna sağ tık yapıp görev çubuğu ayarlarını açın. Bu ayarı açarsanız gelecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Miroyasa Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 758 Çözümler 5 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #6 Kamil24 dedi: Hocam gizli simgeleri göster sekmesini diyorsanız mouse imleciyle üstüne basınca zaten açılır. Genişletmek için tıkla... İşte o yok internetten aldım fotoğrafı o lazım bana. varlıktx dedi: Görev çubuğuna sağ tık yapıp görev çubuğu ayarlarını açın. Eki Görüntüle 2399380 Bu ayarı açarsanız gelecektir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam oldu. Artı 0 Eksi
Kamil24 dedi: Hocam gizli simgeleri göster sekmesini diyorsanız mouse imleciyle üstüne basınca zaten açılır. Genişletmek için tıkla... İşte o yok internetten aldım fotoğrafı o lazım bana. varlıktx dedi: Görev çubuğuna sağ tık yapıp görev çubuğu ayarlarını açın. Eki Görüntüle 2399380 Bu ayarı açarsanız gelecektir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam oldu.
Kamil24 Centipat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #7 varlıktx dedi: Görev çubuğuna sağ tık yapıp görev çubuğu ayarlarını açın. Eki Görüntüle 2399380 Bu ayarı açarsanız gelecektir. Genişletmek için tıkla... Hocamın atdığı gibi yaparsanız açılacaktır başka mesela NVIDIA'nın simgesini falan eklemek isterseniz denetim masasında gizli simgeyi aktif et düymesine basmanız yeterli olacaktır. Artı 0 Eksi
varlıktx dedi: Görev çubuğuna sağ tık yapıp görev çubuğu ayarlarını açın. Eki Görüntüle 2399380 Bu ayarı açarsanız gelecektir. Genişletmek için tıkla... Hocamın atdığı gibi yaparsanız açılacaktır başka mesela NVIDIA'nın simgesini falan eklemek isterseniz denetim masasında gizli simgeyi aktif et düymesine basmanız yeterli olacaktır.