İbooow Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 8 2 Eylül 2021 #1 Bilgisayara imleç indirdim. Şekilleri tek tek değiştiridim uygula + tamam dedim imleç değişti fakat bilgisayari kapatıp açınca eski imleç geri geliyor ve tekrar ayar yapmak zorunda kalıyorum. Bunu nasıl düzeltirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2021
Bilgisayara imleç indirdim. Şekilleri tek tek değiştiridim uygula + tamam dedim imleç değişti fakat bilgisayari kapatıp açınca eski imleç geri geliyor ve tekrar ayar yapmak zorunda kalıyorum. Bunu nasıl düzeltirim?
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 2 Eylül 2021 #2 Bildiğim kadarıyla imlecin dosyalarını içeren klasörü Windows/Cursors'a atmanız lazım daha sonra imleçleri ayarlamalısınız. Artı 0 Eksi
Bildiğim kadarıyla imlecin dosyalarını içeren klasörü Windows/Cursors'a atmanız lazım daha sonra imleçleri ayarlamalısınız.
pisuscosplay Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 695 Makaleler 1 Çözümler 3 2 Eylül 2021 #3 333657 dedi: Bildiğim kadarıyla imlecin dosyalarını içeren klasörü Windows/Cursors'a atmanız lazım daha sonra imleçleri ayarlamalısınız. Genişletmek için tıkla... Hayır. Artık dll dosyaları ile anında indirebiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
333657 dedi: Bildiğim kadarıyla imlecin dosyalarını içeren klasörü Windows/Cursors'a atmanız lazım daha sonra imleçleri ayarlamalısınız. Genişletmek için tıkla... Hayır. Artık dll dosyaları ile anında indirebiliyorsunuz.
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 2 Eylül 2021 #4 pisuscosplay dedi: Hayır. Artık dll dosyaları ile anında indirebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Windows 11'e öyle bir şey geldiyse bilemem, eski sürümlerde hep dediğim yöntemi kullandım. Artı 0 Eksi
pisuscosplay dedi: Hayır. Artık dll dosyaları ile anında indirebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Windows 11'e öyle bir şey geldiyse bilemem, eski sürümlerde hep dediğim yöntemi kullandım.
pisuscosplay Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 695 Makaleler 1 Çözümler 3 2 Eylül 2021 #5 333657 dedi: Windows 11'e öyle bir şey geldiyse bilemem, eski sürümlerde hep dediğim yöntemi kullandım. Genişletmek için tıkla... Windows 11 ile alakası yok. Windows 7 ve 8.1'i bilemem ama bu durum Windows 10'da da var. Artı 0 Eksi
333657 dedi: Windows 11'e öyle bir şey geldiyse bilemem, eski sürümlerde hep dediğim yöntemi kullandım. Genişletmek için tıkla... Windows 11 ile alakası yok. Windows 7 ve 8.1'i bilemem ama bu durum Windows 10'da da var.
KS KS İbooow Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 8 2 Eylül 2021 #6 333657 dedi: Bildiğim kadarıyla imlecin dosyalarını içeren klasörü Windows/Cursors'a atmanız lazım daha sonra imleçleri ayarlamalısınız. Genişletmek için tıkla... Denedim, o şekilde de olmuyor. pisuscosplay dedi: Hayır. Artık dll dosyaları ile anında indirebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Artı 0 Eksi
333657 dedi: Bildiğim kadarıyla imlecin dosyalarını içeren klasörü Windows/Cursors'a atmanız lazım daha sonra imleçleri ayarlamalısınız. Genişletmek için tıkla... Denedim, o şekilde de olmuyor. pisuscosplay dedi: Hayır. Artık dll dosyaları ile anında indirebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nasıl?