Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #1 Merhabalar. Dediğim gibi Immortals Fenyx Rising alınır mı? Genellikle Ubisoft'un oyunlarını severim. Odyssey'de çok hoşuma gitmişti.
Merhabalar. Dediğim gibi Immortals Fenyx Rising alınır mı? Genellikle Ubisoft'un oyunlarını severim. Odyssey'de çok hoşuma gitmişti.
Burakogrs Kilopat Katılım 19 Ocak 2019 Mesajlar 162 Çözümler 1 2 Şubat 2021 #2 Zelda merakın varsa ve son 3 AC oyunun tarzını sevdiysen alınır.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #3 Burakogrs dedi: Zelda merakın varsa ve son 3 AC oyunun tarzını sevdiysen alınır. Genişletmek için tıkla... Origins hariç 2'sini sevdim. Tamam alıyorum o zaman. Beni korkutan bulmacalar. En azından Zelda'dan kolaymış.
Burakogrs dedi: Zelda merakın varsa ve son 3 AC oyunun tarzını sevdiysen alınır. Genişletmek için tıkla... Origins hariç 2'sini sevdim. Tamam alıyorum o zaman. Beni korkutan bulmacalar. En azından Zelda'dan kolaymış.
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 2 Şubat 2021 #4 Uplay'de demosu var.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 2 Şubat 2021 #5 Dyflinn dedi: Origins hariç ikisini de sevdim. Tamam alıyorum o zaman. Beni korkutan bulmacalar. En azından Zelda'dan kolaymış. Genişletmek için tıkla... Bulmacalar Zelda'da çok kolaydı, bu oyunda ise gerçekten fazla kolay yapmışlar, korkutan zorluksa korkmayın. Eğer korkutan şey puzzle kalitesi ise ondan korkabilirsiniz, başarılı olduklarını söyleyemem.
Dyflinn dedi: Origins hariç ikisini de sevdim. Tamam alıyorum o zaman. Beni korkutan bulmacalar. En azından Zelda'dan kolaymış. Genişletmek için tıkla... Bulmacalar Zelda'da çok kolaydı, bu oyunda ise gerçekten fazla kolay yapmışlar, korkutan zorluksa korkmayın. Eğer korkutan şey puzzle kalitesi ise ondan korkabilirsiniz, başarılı olduklarını söyleyemem.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #6 Burakogrs dedi: Zelda merakın varsa ve son 3 AC oyunun tarzını sevdiysen alınır. Genişletmek için tıkla... Origins hariç 2'sini sevdim. Tamam alıyorum o zaman. Beni korkutan bulmacalar. En azından Zelda'dan kolaymış. 371129 dedi: Uplay'de demosu var. Genişletmek için tıkla... Denedim ve beğendim. Ardaaa11 dedi: Bulmacalar Zelda'da çok kolaydı, bu oyunda ise gerçekten fazla kolay yapmışlar, korkutan zorluksa korkmayın. Eğer korkutan şey puzzle kalitesi ise ondan korkabilirsiniz, başarılı olduklarını söyleyemem. Genişletmek için tıkla... Benim pek puzzle becerim yoktur oyunlarda.
Burakogrs dedi: Zelda merakın varsa ve son 3 AC oyunun tarzını sevdiysen alınır. Genişletmek için tıkla... Origins hariç 2'sini sevdim. Tamam alıyorum o zaman. Beni korkutan bulmacalar. En azından Zelda'dan kolaymış. 371129 dedi: Uplay'de demosu var. Genişletmek için tıkla... Denedim ve beğendim. Ardaaa11 dedi: Bulmacalar Zelda'da çok kolaydı, bu oyunda ise gerçekten fazla kolay yapmışlar, korkutan zorluksa korkmayın. Eğer korkutan şey puzzle kalitesi ise ondan korkabilirsiniz, başarılı olduklarını söyleyemem. Genişletmek için tıkla... Benim pek puzzle becerim yoktur oyunlarda.
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 2 Şubat 2021 #7 Dyflinn dedi: Denedim ve beğendim. Genişletmek için tıkla... Alın o zaman. Kötü durmuyordu.