Immortals Fenyx Rising alınır mı?

estexa

Picopat
Daha fazla  
Immortals Fenyx Rising alınır mı? Parasına değer mi(120TL)? O fiyata başka ne alınabilir? Sarar mı?

Deneme sürümü vsar isterseniz deneyin.
Zelda vari bir şey arıyorsanız en düzgünlerinden biri.
Zelda ney, internet çok kötü 1mb 1mb sürekli sil yükle yapamam ki sence alınır mı bu paraya değer mi

Zelda ne, internet çok kötü 1MB 1MB sürekli sil yükle yapamam ki sence alınır mı bu paraya değer mi?

Hocam Zelda bir oyun serisi resmi olarak en son çıkan oyunları Nintendo'nun kendi oyun konsolu olan switch'te vs. var.
İnternetten oynanış videolarına bakın buradan tarif edemem, ayrıyeten sizin nasıl oyun türlerini sevdiğinizi de bilmediğim için alın veya almayın diyemem türü seviyorsanız alınabilir.

Hocam Zelda bir oyun serisi resmi olarak en son çıkan oyunları Nintendo'nun kendi oyun konsolu olan switch'te vs. var.

İnternetten oynanış videolarına bakın buradan tarif edemem, ayrıyeten sizin nasıl oyun türlerini sevdiğinizi de bilmediğim için alın veya almayın diyemem türü seviyorsanız alınabilir.

Bakalım bir o zaman senin oyun hakkındaki fikirlerin nasıl sana göre 120TL'ye değer mi veya o paraya başka ne alınabilir?

Bakalım bir o zaman senin oyun hakkındaki fikirlerin nasıl sana göre 120TL'ye değer mi veya o paraya başka ne alınabilir?

Şahsen bana çok hitap eden bir oyun değil, ben şahsen almazdım, 120 TL'ye alınacak bir sürü güzel oyun var ancak hangi oyun türlerinden hoşlanıyorsunuz? Ona göre bir öneri yapmak istiyorum.

Şahsen bana çok hitap eden bir oyun değil, ben şahsen almazdım, 120 TL'ye alınacak bir sürü güzel oyun var ancak hangi oyun türlerinden hoşlanıyorsunuz? Ona göre bir öneri yapmak istiyorum.
Her türe açığım aşırı korku bide aşırı zor fazla puzzle bulmaca dışında bahar indirimlerini bekleyeceğim galiba ya oynanış videosu falan izledim de açık dğnyası baya boş gibi hiç bişey yok bomboş çayır çimen sevmem gibi bahar indirimlerini bekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…