Ne alaka? Immunet iyi bir yazılım olsaydı onu önerirdim ki sadece Kaspersky önermiyorum. Birçok başka firmayı da öneriyorum. Hiçbiri babamın firması değil. Az bu bölümü takip etseydiniz bilirdiniz.
ClamAV genelde Unix sistemlerde BSD kaynaklılarda kullanılır genelde o yüzden Windows üzerinde çok bir artısı yok. Defender ondan daha iyi verilere sahip. Gereksiz sistemi yormak olur. Alternatif arıyorsanız o değil bunu bilin.
Koskoca Cisco Systems'in yaptığı bir antivirüsü aşağılıyorsunuz. Zoom olmadan önce öncü toplantı uygulaması Webex'i kim yaptı? Elbette Cisco. Siz bu şirketin değerini bilmiyorsunuz. Daha birçok projesi var Cisco'nun.
Hem açık kaynaklı bir motoru kullanan bir antivirüsü aşağılıyorsunuz. Farkında mısınız?
Koskoca Cisco Systems'in yaptığı bir antivirüsü aşağılıyorsunuz. Zoom olmadan önce öncü toplantı uygulaması Webex'i kim yaptı? Elbette Cisco. siz bu şirketin değerini bilmiyorsunuz. Daha bir çok projesi var Cisco'nun.
Durumun Cisco'nun şirket değeriyle alakası yok, çok garip bir savunma olmuş. Ben aşağılama da göremiyorum, sadece yeterli değil denmiş zira kötü bir program değil.
Immunet açık kaynaklı değil, yanında gelen ClamAV motoru ve imzaları programın yalnızca bir parçası. Ayarlardan kapatarak, programı sadece bulut imzaları ile korumadan pek bir şey kaybetmeden kullanabilirsiniz. Sağladığı asıl koruma buluttan geliyor zaten.
Find the samples of the naming convention patterns of threats collected in Secure Endpoint to help with threat analysis that protect organizations before, during, and after an attack.