İmplant önerisi

hakan04

Hectopat
Ben ismini vermek istemiyorum ancak Bursa ve Yalova'da çok fazla şubesi olan bir diş kliniğinde kanal tedavisi yaptırdım ancak dişimde ağrı hiç azalmadı. Sık sık diş kliniğine gidip şikayetimi söylediğimde işlemler yapıldı ancak en son dişimin çekilmesi gerektiğini söylediler. Ben de başka bir kliniğe gittim dişimi orada çektirdim ve çektirdiğimde dişimde kist olduğunu söyledi. Kendi diş kliniğime gittim ve durumu, mağduriyetimi anlattım. Bana implant tavsiye ettiler ve fiyatta yardımcı olacaklarını söylediler. İki marka önerildi birisi zinedent diğeri dentium. Markayı önerdiler ikisi de yabancı marka sanırım belki de lisans altında üretiliyordur. Fiyatta kanal tedavisindeki ücret düşülmüş haliyle en son 2400 konuşuldu. Sizce bu markalardan hangisi bir tık daha iyidir piyasaya göre ve mağduriyetimde göz önünde bulundurursak uygun bir fiyat diyebilir miyiz? Sizce ne yapmalıyım? Öğrenciyim ve maalesef bu beni çok çok kötü etkiliyor. Gönül rahatlığı ile gülemiyorum görünen bir kısımda olduğu için çekilen diş üst çenemin sol tarafında kalıyor. Aradan 5-6 ay geçti belki daha fazla en son gittiğimde implant tedavisine başlanabileceği söylendi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar babam diş doktorudur ben bilmiyorum bu konuları ama saat dolayısıyla şu an uyumakta eğer aciliyeti yoksa sabah soracağım.
olur tabi ki çok memnun olurum yukarıda durumu anlattım kanal tedaviisi için gittim ama şikayetlerim hiç azalmadı bir ton antibiyotik kullandım en sonda dişimi başka klinikte çektirdim çeken doktorda kist olduğunu söyledi aradan 6-7 ay geçti eski gittiğim klinik mağduriyetimin giderilmesi adına indirim yapacaklarını söyledi herhalde kanal için ödediğim parayı silecekler dentium ve zinedent iki marka önerildi bunlardan hangisi bir tık daha iyi ve ortalama piyasa fiyatı nedir çünkü bana en son 2400 e dediler hatrı sayılır bir indirim yapılmış mı onu merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim

Sordum 2400 altına zaten implant çok yok dedi eğer implant dentium ise 2400 pahalı değilmiş normal bir fiyatın bir tık altiymis zinedent için ise çok iyi fiyat dedi zinedent ithal bir firmaymis daha kaliteli bir implantmis.
Sordum 2400 altına zaten implant çok yok dedi eğer implant dentium ise 2400 pahalı değilmiş normal bir fiyatın bir tık altiymis zinedent için ise çok iyi fiyat dedi zinedent ithal bir firmaymis daha kaliteli bir implantmis.

Sabah soramadım kusura bakmayın ama ikisi de aynı fiyatsa zinedent daha iyiymiş.

Sabah soramadım kusura bakmayın ama ikisi de aynı fiyatsa zinedent daha iyiymiş.
kardeşim çok çok teşekkür ederim bende tercihimi zinedentten kullanacağım geri dönüşün için teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı