İmza değiştirilmeli mi?

Space9

Yoctopat
Kaç yıldır kullandığım sabit bir imza var. Sadece işte kredi kartı almak, telefon hattı vs işlerinde kullandım

Biraz yazımı kolay olması bir sıkıntı olur mu sizce? Taklit eden taklit ettikten sonra bütün imzaları yapmaz mı zaten?
Şekilli K.xxxxx(el yazısıyla) alttan birde şekilli çizgi koyuyorum uzuncana

Sizce gereksiz mi kafaya takıyorum. Bu devirde sadece imzayla dolandırıcılık kolay mı bu işler?

Aynı böyle bir konuyu ben açmıştım sadece "m" yapıp üstünü karalıyorum aşırı basit kaçıyor.
Seninki de basitmiş.

İster değiştir ister kalsın, istersen her hafta değiştir. Bir durum olduğunda sen "imza benim" diye kabul etmediğinde zaten savcılık sana 7-8 adet boş kağıt veriyor. birer sayfa sağ elinle küçük harf alfabe, büyük harf alfabe ve o anki imzanı atıyorsun. Bunları oturarak ve ayakta yaptıktan sonra aynılarını sol elle yapıyorsun ki solak değilsen çok zor Nihayetinde imza bulunuyor. O yüzden kafana göre takıl. ALLAH diye imza atan adamlar biliyorum.

Nvidia Rat Racing hocam çok sağol içimi rahatlattın. Hiç imzamı değiştirmek istemiyordum

Hocam bir şey daha sormak istiyorum. Yakında arabamı satacağım tahmini 200bin gelecek. Öyle çok bir şey değil biliyorum ama bir şey sormak istiyorum. Ben bu parayı mevduata yatırmak istiyorum. Muhtemelen banka bana cüzdan verecekmiş galiba bunun için. Bu imza olayını bunun için de soracaktım, birisi benim imzamı taklit ederek bankadan paramı çekmesi imkansız değil mi?

Sadece imza ile olmuyor, kimlik vs. bir sürü şey isteniyor.

Bir sıkıntınız çıksa bile mahkemelerde bakıyorlar yani benzer olması değil neredeyse aynı olmalı yuvarlak üçgenimsi bile olduysa kabul edilmez ustalık gerektirir. Ve o ustalıklar sizi soymak için kullanılmaz büyük ihtimal Türkiye'de çok azdır.

Teşekkürler beyler. Forum sayesinde bir şeyler öğreniyoruz

Ben de aynı imzadan devam ama çok dikkatli olacağım inşallah, yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…