İmza kampanyası: Crysis 3'e DirectX 10 Desteği Gelmesin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya zaten DX 10 da olsa DX 11 de olsa oyunun fiyatı değişmez. Sadece grafiği değişir. Hem parasaı olmayan halk diyorsunda o halk sigaraya para vermesin zengin olur. 1 kişi 10 TL'ye iki günde bir sigara içiyor diyelim 1 yılı 360 günden hesaplayalım. O zaman 180x10 işleminden 1 yılda 1800 TL sigaraya gidiyor. Ama insanlar günde bir paket alıyorlar o zaman 3600 TL olur. Yani oyunlar pahalı değil sadece oyunlara para vermek istemiyorsunuz. Değil mi ? İtiraf edin.

Anıl Sezer imzalıyorum. Grafikler bu şekilde gayet iyi.

Sırf ekran kartı satma uğruna yaptıkları iş, iş değil.
Kemal Aktaş, imzalıyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Fatih Türkmenoğlu. İmzalıyorum.

Çünkü:

90lı yılların ikinci yarısını hatırlıyorum. O dönemi "Büyük Grafik İşlemci Savaşı" olarak adlandırırım. 3dfx'in bile battığı her 6 ayda bir GPUların işlem gücünün 2 katına çıktığı(1996'da 3dfx Voodoo 1(Voodoo Graphics) 50 mflops işlem gücüyle ortalığı sallarken 1999 sonunda Ge-force 256 480 mflops'a ulaşmıştı) O dönemde nice şirket iflas etti, hatta 3dfx bile o şiddetli savaşta can verdi. Bir oyuncu olarak ben "vayy be 10 yıl içinde oyunlar fotorealistik kaliteye gelecek" diyorken yıl oldu 2013 hala konsoldan devşirme, bırakın fotorealizmi,anti aliasingi bile doğru düzgün beceremeyen oyunlarla karşılaştım. Konsollardan bire bir port etmek yerine PC oyuncularını ciddiye alan Crytek'i kutluyorum. Cevat Yerli'yi ise konsol karşıtı açıklamalarından dolayı ayrıca tebrik ediyorum. Crytek ekran kartı sattırmak için bu oyunu piyasaya sürdü diyenlere sesleniyordum:Herkes Crytek gibi olsa şu an GTX 690'ları 100 dolara alıyor olurdunuz.

- - - Güncellendi - - -

Böyle görseller sunan oyuna DirectX 11 kullanmasaydı demek ayıp.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…