İmza kampanyası: Crysis 3'e DirectX 10 Desteği Gelmesin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı yaptırımlar olmasa bir şeylerin değişeceği yok, hatta bütün oyun firmaları yeni oyunlarında bu politikayı izleseler mükemmel bir yaptırım olacak ve tüketici bilmeyerekte olsa hiç yoktan biraz daha iyi bir ekran kartına sahip olacak, çok fazla kazık yemeden.

İmzalıyorum Berkan ÖZGAN

Anam Aman! Bu fukara halimle züppe oldum bu imza ile. HumanHunter sağolsun.

Lafla peynir gemisi yürüseydi.. Al bak rehberini yaptım 1080p:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sen hala Torrent-Oyun'da emeğe saygı diyorsundur korsan paylaşımların altına

Şu arkadaşının da piyasadan bi haberi yok. Kendisi mağaraya kapanmış, milleti de mağarada sanıyor. Açıp bi Steam Donanım Anketine baksın bakalım millet ne kullanıyor

İmzalayanlara bakıyorum, Torrent-oyun, Fulloyun ve OyunCehennemi tayfası Emeğe saygı duyan arkadaşlar. Anladın sen onu...

Biz korsan oyun oynayan tipsek sen de herhalde Jack Sparrow'un ta kendisisin.

5 yıl sonra DirectX 11 mi kalır. Ufak at ufak at da bakıklara doğru

Microsoft oyun stüdyosunda çalışan arkadaşı varmış. Bu gibi durumlarda ne denir bilirsiniz. Benim de yeğenim Nasa'da çalışıyor. Geçen uzaylılarla konuşmuş. 500 dolarlık oyun yapıyorlarmış. Çok gerçekçi.

İnsanda bi gram beyin bile varsa, milletin ABD'de konsollara bile 199$ vermeyi çok gördüğünü bilir ve hiçbir zaman 200$'lık bir oyunun piyasaya çıkmayacağını idrak eder. Ama senin geliş amacın belli. Sende bi eziklik hissettim. Böyle yok bende GTX 580M SLI var, yok siz korsan kullanan tiplersiniz, yok benim Microsoft'ta çalışan arkadaşım var...

Cem Yılmaz diyor ya hani.. Sırf hava...

Biz bu konuları çoktan aştık kardeş. Senin daha 100 fırın ekmek yemen lazım...

Son düzenleme:
Boğaçhan ÜLKER imzalıyorum. Nedeni ise artık insanlar öyle yada böyle DX11 kartlara geçiş yapmalı. Benim ekran kartım GTX 660M Crysis 3 için pek iyi değil oynamıyacağım hatta ama destek veriyorum işte.

Berke Ok imzalıyorum!
Sırf imzalamak için üye oldum ve kendini bilmişlerden nefret ederim.
Paran yoksa ya oyunu almayacaksın yada 110 TL'ye DX11 destekli ekran kartları var onlardan alacaksın. Bir çok sitede yazdım adam gibi Türkçe çıkan tek oyunumuz var onuda kaybetmeyelim diye ama nafile. Benim ekran kartımıda DX11 desteği yoktu gittim HD 5570 aldım. Oyunun grafikleri orta ayarda bile mükemmel. Emeğe saygı..!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…