Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 7 Mart 2013 #1 Tayfun Kumaş'ın başlattığı ''Yeni Nesil Oyunlara DirectX 10 Desteği Gelsin'' konusuna karşılık bende bu imza kampanyasını başlattım. Artık teknoloji öyle böyle gelişmiyor. Çok hızlılar. Ama hızlı geliştiği içinde eskiyi istemek ayıp olur. DirectX 11 bütün oyunlar için yeni bir grafik anlayışı oluşturuyor. Recep Baltaş'ın yaptığı imza kampanyası gibi. İmza kampanyasına katılmak istiyorsanız; ''Gerçek İsim ve Soy İsim, İmzalıyorum'' demek. Yorum yapın.
Tayfun Kumaş'ın başlattığı ''Yeni Nesil Oyunlara DirectX 10 Desteği Gelsin'' konusuna karşılık bende bu imza kampanyasını başlattım. Artık teknoloji öyle böyle gelişmiyor. Çok hızlılar. Ama hızlı geliştiği içinde eskiyi istemek ayıp olur. DirectX 11 bütün oyunlar için yeni bir grafik anlayışı oluşturuyor. Recep Baltaş'ın yaptığı imza kampanyası gibi. İmza kampanyasına katılmak istiyorsanız; ''Gerçek İsim ve Soy İsim, İmzalıyorum'' demek. Yorum yapın.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2013 #2 Haydaa............ Tamam iyi hoş da 1 günde 3 defa da olmaz ki.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2013 #3 Açıkça söylemek gerekirse firmaların pek imza kampanyalarını umursayacağını sanmıyorum. Yeni nesil ekran kartı satmak için üreticiler ile anlaşıp yeni teknolojiler çıkaracaklardır.
Açıkça söylemek gerekirse firmaların pek imza kampanyalarını umursayacağını sanmıyorum. Yeni nesil ekran kartı satmak için üreticiler ile anlaşıp yeni teknolojiler çıkaracaklardır.