KS KS Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 22 Ağustos 2013 #11 Oylarınızı kullanın, ona göre karar vereceğiz.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.874 Makaleler 9 Çözümler 49 22 Ağustos 2013 #12 Ben tamamen resimden rahatsız oluyorum
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 22 Ağustos 2013 #13 BilgisayarKurdu dedi: Değiştirmende fayda var serkan. Genişletmek için tıkla... Gökhan abi ismim sercan. Ayrıca hayır basın arkadaşlar harry potter için. Yaaaaa of 4 kişi evet demiş. - - - Güncellendi - - - Birşey daha farkettim böyle patlamaları hareket sahneli GIF tek benim ki.
BilgisayarKurdu dedi: Değiştirmende fayda var serkan. Genişletmek için tıkla... Gökhan abi ismim sercan. Ayrıca hayır basın arkadaşlar harry potter için. Yaaaaa of 4 kişi evet demiş. - - - Güncellendi - - - Birşey daha farkettim böyle patlamaları hareket sahneli GIF tek benim ki.
arkham Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Eylül 2012 Mesajlar 2.469 Makaleler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2013 #14 Sercan sana 1 tane ''Hayır'' benden o da Harry Potter hatırı için
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 22 Ağustos 2013 #15 arkham dedi: Sercan sana 1 tane ''Hayır'' benden o da Harry Potter hatırı için Genişletmek için tıkla... Saol arkham. Tüm hpciler dünyayı fethedebiliriz bir bakımdan. İmzam için savaşın. Tamam sapıttım kusura bakmayın.
arkham dedi: Sercan sana 1 tane ''Hayır'' benden o da Harry Potter hatırı için Genişletmek için tıkla... Saol arkham. Tüm hpciler dünyayı fethedebiliriz bir bakımdan. İmzam için savaşın. Tamam sapıttım kusura bakmayın.
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 22 Ağustos 2013 #16 Hareketli GIF olması gözü bozuyor. Dikkat dağıtıyor. Sade resimde sıkıntı yok.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 22 Ağustos 2013 #17 Göz yorma, sayfanın geç açılması ve bir çok etkenler .Bence imzaya bir kısıtlama getirilmeli.
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 22 Ağustos 2013 #18 Ama o HARRY POTTER. Ayrıca çok hoş. Sizde bakmayın. - - - Güncellendi - - - Vay arkadaş ne kadar kişi rahatsızmış. Oha yani. Harry potter izleyen yok mu ?
Ama o HARRY POTTER. Ayrıca çok hoş. Sizde bakmayın. - - - Güncellendi - - - Vay arkadaş ne kadar kişi rahatsızmış. Oha yani. Harry potter izleyen yok mu ?
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 22 Ağustos 2013 #19 İmzanı değiştir Sercan. Bakmadan duramıyorum Dikkatimi çekiyor.
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 22 Ağustos 2013 #20 Ona bakıp merak edip harry potter serisine başlayabilir sonra bana teşekkür etmek varken niye kaldır diyorsun.
Ona bakıp merak edip harry potter serisine başlayabilir sonra bana teşekkür etmek varken niye kaldır diyorsun.