MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 13 Mart 2021 #11 Samotne Ciasteczka dedi: Sorun olmaz. Spotify linkleri imzada büyük kutucukta açılmıyor zaten, link olarak kalıyor. Genişletmek için tıkla... Bi' bende mi böyle? Bir eklentiden sanırım.
Samotne Ciasteczka dedi: Sorun olmaz. Spotify linkleri imzada büyük kutucukta açılmıyor zaten, link olarak kalıyor. Genişletmek için tıkla... Bi' bende mi böyle? Bir eklentiden sanırım.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.585 Makaleler 3 Çözümler 66 13 Mart 2021 #12 Femto dedi: Umarım ceza yemem diyerek böyle kullanmaya devam edeyim o zaman. Genişletmek için tıkla... Raporlanırsa ceza yiyebilirsiniz.
Femto dedi: Umarım ceza yemem diyerek böyle kullanmaya devam edeyim o zaman. Genişletmek için tıkla... Raporlanırsa ceza yiyebilirsiniz.
Femto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 2.191 Makaleler 12 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #13 MESs¹¹ dedi: Bi' bende mi böyle? Bir eklentiden sanırım. Eki Görüntüle 919558 Genişletmek için tıkla... Bende de böyle gözüküyor, o yüzden sordum. Andar Han dedi: Raporlanırsa ceza yiyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Moderatörler neden cevaplamadı ki konuyu? Boşu boşuna ceza yemek istemiyorum.
MESs¹¹ dedi: Bi' bende mi böyle? Bir eklentiden sanırım. Eki Görüntüle 919558 Genişletmek için tıkla... Bende de böyle gözüküyor, o yüzden sordum. Andar Han dedi: Raporlanırsa ceza yiyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Moderatörler neden cevaplamadı ki konuyu? Boşu boşuna ceza yemek istemiyorum.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 13 Mart 2021 #14 Femto dedi: Bende de böyle gözüküyor, o yüzden sordum. Moderatörler neden cevaplamadı ki konuyu? Boşu boşuna ceza yemek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... YouTube linki koy Spotify yerine. Link kısmından da şarkı adını yaz. Daha temiz olur.
Femto dedi: Bende de böyle gözüküyor, o yüzden sordum. Moderatörler neden cevaplamadı ki konuyu? Boşu boşuna ceza yemek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... YouTube linki koy Spotify yerine. Link kısmından da şarkı adını yaz. Daha temiz olur.
lordRago Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 1.301 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek lisans öğrencisi 13 Mart 2021 #15 Beğendiğiniz bir şarkı varsa ismini belirtip üzerine ''bağlantı ekle'' diyerek linki koyabilirsiniz mesela. Bu, şu anki görüntüden çok daha iyi olur.
Beğendiğiniz bir şarkı varsa ismini belirtip üzerine ''bağlantı ekle'' diyerek linki koyabilirsiniz mesela. Bu, şu anki görüntüden çok daha iyi olur.
Femto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 2.191 Makaleler 12 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #16 MESs¹¹ dedi: YouTube linki koy Spotify yerine. Link kısmından da şarkı adını yaz. Daha temiz olur. Genişletmek için tıkla... lordRago dedi: Beğendiğiniz bir şarkı varsa ismini belirtip üzerine ''bağlantı ekle'' diyerek linki koyabilirsiniz mesela. Bu, şu anki görüntüden çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... İnce bir şekilde gözüktürebilsek çok güzel olurdu aslında ama o şekilde yaptım, isim ekleyerek koyunca böyle oldu.
MESs¹¹ dedi: YouTube linki koy Spotify yerine. Link kısmından da şarkı adını yaz. Daha temiz olur. Genişletmek için tıkla... lordRago dedi: Beğendiğiniz bir şarkı varsa ismini belirtip üzerine ''bağlantı ekle'' diyerek linki koyabilirsiniz mesela. Bu, şu anki görüntüden çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... İnce bir şekilde gözüktürebilsek çok güzel olurdu aslında ama o şekilde yaptım, isim ekleyerek koyunca böyle oldu.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 13 Mart 2021 #17 Femto dedi: İnce bir şekilde gözüktürebilsek çok güzel olurdu aslında ama o şekilde yaptım, isim ekleyerek koyunca böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Daha iyi. Yeterli. İstersen ad ve zamanı değiştirip bunu kullan. Çoğu profilimde kullanıyorum. Şarkı adına linkte eklenebilir. (Çok çalmayın. ) Beach House - Space Song ────────────────────────────────────────────── ◄◄⠀▐▐ ⠀►►⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀2:11 / 5:20⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ───○ ⠀⠀⠀ ᴴᴰ ⚙
Femto dedi: İnce bir şekilde gözüktürebilsek çok güzel olurdu aslında ama o şekilde yaptım, isim ekleyerek koyunca böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Daha iyi. Yeterli. İstersen ad ve zamanı değiştirip bunu kullan. Çoğu profilimde kullanıyorum. Şarkı adına linkte eklenebilir. (Çok çalmayın. ) Beach House - Space Song ────────────────────────────────────────────── ◄◄⠀▐▐ ⠀►►⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀2:11 / 5:20⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ───○ ⠀⠀⠀ ᴴᴰ ⚙