Çözüldü Imzalı PDF dosyasında düzenleme nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Coomp

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Aus ROG Strix G513IH
AMD Ryzen 7 4800h, Nvidia GeForce GTX 1650, 32 GB Ram, 512 GB M2 SSD
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhabalar, Birkaç tane PDF dosyası üzerinde düzenleme yapmam gerekiyor ancak dosyala imzalı olduğundan düzenleme yapamıyorum. Bu dosyaların imzasız bir kopyasını oluşturup onu düzenlemem mümkün müdür? Veya başka bir yöntem mevcut mudur?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-05-11 143714.png
    Ekran görüntüsü 2023-05-11 143714.png
    5,7 KB · Görüntüleme: 155
Bu işi yapsanız bile artık imzalı olmaktan çıkar. Tekrar imzalanması gerekir. Acrobat pro ile her türlü yapılır diye düşünüyorum.

Çok bir bilgim yok hocam ama aklıma gelen ilk yöntem PDF'i başka bir dosya türüyle değiştirmek -Word gibi- daha sonra da Word dosyasını tekrar PDF'e çevirmek veya Word halinde düzenleme yapıp son halini tekrar PDF'e çevirmeniz. Ancak bu yöntem çalışsa bile belge imzalı olmaktan çıkacaktır diye tahmin ediyorum.

Bu işi yapsanız bile artık imzalı olmaktan çıkar. Tekrar imzalanması gerekir. Acrobat pro ile her türlü yapılır diye düşünüyorum.
imzalı olmasına gerek yok, sadece düzenlenebilmesi lazım

Çok bir bilgim yok hocam ama aklıma gelen ilk yöntem PDF'i başka bir dosya türüyle değiştirmek -Word gibi- daha sonra da Word dosyasını tekrar PDF'e çevirmek veya Word halinde düzenleme yapıp son halini tekrar PDF'e çevirmeniz. Ancak bu yöntem çalışsa bile belge imzalı olmaktan çıkacaktır diye tahmin ediyorum.
word'e dönüştürdüğüm zaman yazı tiplerinde veya görsellerde bozulma oluyor :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı