Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 15 Mart 2018 #1 Daha önce yanlis hatirlamiyor isem Mikail imzamda bulunan steam profil linkimi silmisti. Ama sevgili ben @Recep Baltaş buradaki iletisinde bunun bir sakincasi olmadigini belirtmisti ve ben imzami steam profil linkimle güncelledim.) Hatta durun ekran görüntüsü atayim. Simdi bu kural kimlerin elinde oyuncak bilmiyorum, ama lütfen imzama dokunmayin. Sevgiler
Daha önce yanlis hatirlamiyor isem Mikail imzamda bulunan steam profil linkimi silmisti. Ama sevgili ben @Recep Baltaş buradaki iletisinde bunun bir sakincasi olmadigini belirtmisti ve ben imzami steam profil linkimle güncelledim.) Hatta durun ekran görüntüsü atayim. Simdi bu kural kimlerin elinde oyuncak bilmiyorum, ama lütfen imzama dokunmayin. Sevgiler
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 15 Mart 2018 #2 Sonraki sayfada bu kuralı yeniden değerlendireceğimizi belirttik. O zamana kadar söz konusu kural geçerliliğini koruyacaktır.
Sonraki sayfada bu kuralı yeniden değerlendireceğimizi belirttik. O zamana kadar söz konusu kural geçerliliğini koruyacaktır.