İmzamda normalde Steam ve YouTube bağlantım vardı, kural 60 geldiğinde Steam bağlantımı kaldırdım, sadece YouTube bağlantım vardı ancak bugün fark ettiğimde YouTube bağlantım kaldırılmış. "Reklama mı giriyor?" diye düşündüm ancak bunu önceden sormuştum ve alenen bir şekilde "beğenin, abone olun tarzı şeyler söylemediğim sürece girmediği" yanıtını almıştım. Bunun sonucunda koymuştum ve 1 yıla yakın süredir imzamda duruyordu.
Bir YouTube kanalım var, bu kanalın bağlantısını imzama veya "Hakkında" bölümüne eklemek reklama girer mi? Tabii ki "Kanalıma girin, abone olun, beğenin" şeklinde değil, sadece "YouTube" kelimesinin içine bağlantı ekleyecek şekilde. :)
www.technopat.net
Belki gerçekten bir nedeni vardır, belki yanlışlıkla kaldırılmıştır, bilmiyorum ama bilerek kaldırıldıysa sebebi belirtilirse sevinirim.
Not: Konu, cevap verilir verilmez kilitlenmezse sevinirim.
Facebook, Twitter, Instagram gibi insanların birbirlerini kolayca arkadaş olarak ekleyip ÖM'den iletişime geçebileceği ortamlar olsa anlarım fakat YouTube gibi herkese açık bir ortamın da özel iletişim kapsamına alınması şahsen bana absürt geldi.
Neyse, bilgilendirme için teşekkür ederim, konu kilitlenebilir.