İmzamı değiştirmeli miyim?

575457

Decapat
Makaleler
1
İmzam dümdüz şu: m
Ve orta okuldan beri hep bu "üstünü karaladığım m harfini kullanıyorum, ama hiç içime sinmiyor yakında T.C. kartına e imza kaydı yaptıracağım.
Acaba imzamı değiştirsem mi diye düşünüyorum.
Acaba yasal şeylerde okuldaki imzalarımla farklı olacağından bir sıkıntı çıkar mı?
Yeni imzam da m ile başlayacak ama detayda küçük bir "l" harfi gizli, o da soy adımın İngilizce karşılığı (baş harfi)

1667837865272.png

İmzam dümdüz şu: m
Ve orta okuldan beri hep bu "üstünü karaladığım m harfini kullanıyorum, ama hiç içime sinmiyor yakında T.C. kartına e imza kaydı yaptıracağım.
Acaba imzamı değiştirsem mi diye düşünüyorum.
Acaba yasal şeylerde okuldaki imzalarımla farklı olacağından bir sıkıntı çıkar mı?
Yeni imzam da m ile başlayacak ama detayda küçük bir "l" harfi gizli, o da soy adımın İngilizce karşılığı (baş harfi)

Eki Görüntüle 1565818
Önemli değil bence. İstediğin imzan olabilir yani :D Düz çizgi atsan bile kabul görülür.

Eğer okul için diyorsan salla gitsin, ben de bir şeyler karalayıp duruyorum zaten. Devlet işlerinde kullanmak için diyorsan evet biraz karalama gibi duruyor. Tavsiyem adından değil de soyadından gitmen daha iyi olur ki bildiğim kadarıyla zaten adın baş harfi yazılır ve devamında soyadını yazarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı