Forever61 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 606 Çözümler 1 20 Mart 2025 #1 IN Street'ten bir ayakkabı aldım ama hiç memnun kalmadım sadece denemek için giydim evin içinde ve çıkardım. Bağçığında etiket benzeri bir şey vardi ama açar açmaz yırtıldı. Kolay iade edeceğim ama sorun çıkarırlar mı? Ayakkabıyı hiç giymedim.
IN Street'ten bir ayakkabı aldım ama hiç memnun kalmadım sadece denemek için giydim evin içinde ve çıkardım. Bağçığında etiket benzeri bir şey vardi ama açar açmaz yırtıldı. Kolay iade edeceğim ama sorun çıkarırlar mı? Ayakkabıyı hiç giymedim.
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.768 Makaleler 1 Çözümler 39 20 Mart 2025 #2 Altını güzelce silin, toz vs. kalmasın. İade alırlar.
Forever61 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 606 Çözümler 1 20 Mart 2025 #3 ExellionTR dedi: Altını güzelce silin, toz vs. kalmasın. İade alırlar. Genişletmek için tıkla... Hocam etiket benzeri bir sey vardı yırtıldı o sorun olur mu?
ExellionTR dedi: Altını güzelce silin, toz vs. kalmasın. İade alırlar. Genişletmek için tıkla... Hocam etiket benzeri bir sey vardı yırtıldı o sorun olur mu?