In Win kasalar nasıldır?

Rozen

Kilopat
Yer
Japonya Nankatsu İlkokulu
Daha fazla  
Meslek
Forvet / Kaptanlık
In Win 101 Beyaz ASUS Edition kullanıyorum. Neredeyse forumda hiç konusunu göremedim, diğer Forumlar'da ise aynı şekilde yok. Kasanın 1 adet egzoz fanı var. Önüne 2 adet fan takıp sipariş ettim ve inanılmaz bir hava akışı ortaya çıktı. Ayriyeten alt bölmesinde 3 adet daha fan yeri var. Neden hiç önerilmedi acaba?

Tasarımları genele hitap etmiyor çünkü, ben beğeniyorum ama öneri yaparken hep normal tipte kasalar öneriyorum.

Önü kapalı kasalar tavsiye edilmez. Siz iyi bir hava akışı deneyimlemiş olabilirsiniz ancak önde 3 arkada 1 fan olup önü full mesh olan kasaların hava akışı çok daha iyidir. Özellikle önde 2x200 mm fan olan kasalar çok daha iyi hava akışına sahiptir.

Mesh olmamasına rağmen piyasa'da mesh adı altında satılan 350'TL, 4 RGB fanlı kasaları 3 e katlar 4 e böler.

Güzel kasa dediğiniz gibi, mesh kasların önerilme sebebi biraz daha garantiye almak olabilir.
Veya kasa olarak Silverstone Fara R1 çok hoşuma gidiyor mesela, bahsettiğiniz kasa da başarılı.
Sisteminiz ve sıcaklık değerleriniz nasıl?

İşlemci yük altında, 57-69 arası çalışıyor, ekran kartım ise 65-70 arası. İşlemcimin üstünde;CoolerMaster i71C RGB 120 mm Intel Uyumlu Hava Soğutucu bu fan bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…