Literary. Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2018 #1 Arkadaşlar ekrana görüntü gelmiyordu, ben de BIOS'u sıfırladım. Görüntü geldi bu kez de mavi ekran geliyor ve "Inaccessible Boot Device" hatası veriyor. Ne yapmam gerek?
Arkadaşlar ekrana görüntü gelmiyordu, ben de BIOS'u sıfırladım. Görüntü geldi bu kez de mavi ekran geliyor ve "Inaccessible Boot Device" hatası veriyor. Ne yapmam gerek?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 7 Nisan 2018 #2 Tekrar UEFI moduna alıp ayarları kaydetmeyi deneyebilirsin. Ya da Secure Boot kapatman gerekebilir.
Literary. Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2018 #3 Recep Baltaş dedi: Tekrar UEFI moduna alıp ayarları kaydetmeyi deneyebilirsin.2 Ya da Secure Boot kapatman gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Bu sorun BİOS'la mı alakalı yoksa işletim sistemiyle mi? Format atacaktım zaten format atsam düzelir mi?
Recep Baltaş dedi: Tekrar UEFI moduna alıp ayarları kaydetmeyi deneyebilirsin.2 Ya da Secure Boot kapatman gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Bu sorun BİOS'la mı alakalı yoksa işletim sistemiyle mi? Format atacaktım zaten format atsam düzelir mi?