"INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE" yeşil ekran hatası

infinitys

Yoctopat
Daha fazla  
SSD: Lenovo rpfTJ128DD2ewx union Memory 128 GB M.2 SSD(eğer SSD arızalıysa sanmıyorum dosyalara erişebiliyorum, ama etiketi kaldırınca siyah olduğunu gördüm.)

Ben 1 ay önce Windows Insider programına(Insider 11 beta, sürümünü hatırlamıyorum) katılmıştım. Programdan ayrıldım vs. ayrıldığımdan emin değilim. Insider'dan çıktıktan yarım saat sonra "Insider bir sorunla karşılaştı." hatası aldım. Sonrasında yeniden başladı ve checking Media hatası alıp durdum. BIOS kurcaladım vs hiçbir işe yaramadı.

SSD üzerinde hiçbir işlem yapılmıyor biçimlendirmeyi CMD üzerinden Linux sistemleri üzerinden yapmayı denedim hepsi başarısız oldu. Ne format atabiliyorum ne kurtarma ne geri dönme ne de Windows'u açabiliyorum. Sorun hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazsın 2 haftadır uğraşıyorum.

Ayrı bir dipnot; Windows Home lisansını Pro yapan dosya indirdim batı açtım sonra bozuldu virüs bulaşmış olabilir eğer bulaşmış ise nasıl bir yol izlemem gerekir?(güvenli mod açılmıyor, ya da ben bilmiyorum) şimdiden herkese teşekkür ederim.

Sistem;
Lenovo Ideapad 330-15ıch Intel i7 8750H 16 GB 1TB + 128 GB SSD GTX1050.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı