Inbox cash virüs bulaştırır mı?

Sovietik

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus B450M-Dragon Ryzen 5 5600 Asus RTX 3060Tİ Dual XPG 3200mhz ramfsp 650w 80+ Bronz
Merhaba internette öyle takılırken aklıma para kazanmak geldi ve maillere bakarak para kazanabileceğimi öğrendim sonra aralarında en güveniliri olduğu söylenen "ınbıx cash" e kayıt oldum. Baktım mailler geldi maildeki linke tıkladım karşıma sol üstte yüzdelik kısmı olan sitenin ad kısmındada saniye sayan bir site açıldı 30 sn bekledim site başka sayfaya geçti ve bana 0.0007 dolar kazandığımı söyledi zaten canım sıkıldığı için devam ettim promosyon alayım diye arkadaşıma link attım ve o bana bu linklere tıkladığımda arkada benim göremeyeceğim bir yazılımın inip kredi kartı bilgilerimi toplayabileceğini söyledi. Araştırdım ama bu konuya dair site hakkında şikayet herhangi bir başvuru bulamadım sizce de böyle bir şey yapma imkanları var mı? Varsa bana nasıl kendimi güvenliğe alacağımı yazar mısınız?

Arkadaşın çok bilim kurgu izlemiş. Linux'tan da bir kod satırıyla pentagonu patlatıyoruz zaten. Neyse, çerezler haricinde senin iznin olmadan bilgisayarında depolayabilecekleri bir şey yok. Sayfa açık kaldığı müddetçe bilgisayarının kaynaklarını kullanabilir, örneğin mining yapabilir. Bunu da zaten hissedersin.

Arkadaşın çok bilim kurgu izlemiş. Linux'tan da bir kod satırıyla pentagonu patlatıyoruz zaten. Neyse, çerezler haricinde senin iznin olmadan bilgisayarında depolayabilecekleri bir şey yok. Sayfa açık kaldığı müddetçe bilgisayarının kaynaklarını kullanabilir, örneğin mining yapabilir. Bunu da zaten hissedersin.

Teşekkür ederim :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00