myapar Femtopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #1 Monitörüm ASUS VP249QGR, ekran kartım GTX 1660 Super. HDMI ile 60 Hz alıyordum. Bugün Vatan'dan Inca marka Display Port kablosu aldım, az önce taktım fakat Hz testinde yine 60 Hz görüyorum. Nedenini bilen var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2021
Monitörüm ASUS VP249QGR, ekran kartım GTX 1660 Super. HDMI ile 60 Hz alıyordum. Bugün Vatan'dan Inca marka Display Port kablosu aldım, az önce taktım fakat Hz testinde yine 60 Hz görüyorum. Nedenini bilen var mı acaba?
sennayrton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.398 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #2 Ayarlardan Hz değerini yükselttiniz mi?
myapar Femtopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #3 sennayrton dedi: Ayarlardan Hz değerini yükselttiniz mi? Genişletmek için tıkla... nasıl yükseltiliyor bilmiyorum sadece ayarlardan displayport seçeneğini seçtim
sennayrton dedi: Ayarlardan Hz değerini yükselttiniz mi? Genişletmek için tıkla... nasıl yükseltiliyor bilmiyorum sadece ayarlardan displayport seçeneğini seçtim
sennayrton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.398 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #4 Masaüstüne sağ tıklayın, görüntü ayarlarından en altta gelişmiş görüntü ayarlarından 60 Hz'yi yükseltin.
Masaüstüne sağ tıklayın, görüntü ayarlarından en altta gelişmiş görüntü ayarlarından 60 Hz'yi yükseltin.
myapar Femtopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #5 sennayrton dedi: Masaüstüne sağ tıklayın, görüntü ayarlarından en altta gelişmiş görüntü ayarlarından 60 Hz'yi yükseltin. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim az daha iade etmeye gidecektim
sennayrton dedi: Masaüstüne sağ tıklayın, görüntü ayarlarından en altta gelişmiş görüntü ayarlarından 60 Hz'yi yükseltin. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim az daha iade etmeye gidecektim