0 01TTr Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 61 1 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar yeni bir mouse aldım ( ınca GT-15 ). Ancak aldıktan sonra öğrendim bu farenin yazılım uygulamasında ışık kapanması yokmuş. Geceleri çok rahatsız ediyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2020
Arkadaşlar yeni bir mouse aldım ( ınca GT-15 ). Ancak aldıktan sonra öğrendim bu farenin yazılım uygulamasında ışık kapanması yokmuş. Geceleri çok rahatsız ediyor. Bunu nasıl kapatabilirim?
toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 1 Ekim 2020 #2 Işığın rengini siyah olarak ayarlamayı denediniz mi? Ben kendi faremin ışığını bu şekilde kapatıyorum. (Steelseries Rival 100)
Işığın rengini siyah olarak ayarlamayı denediniz mi? Ben kendi faremin ışığını bu şekilde kapatıyorum. (Steelseries Rival 100)
0 01TTr Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 61 1 Ekim 2020 #3 toomanynights dedi: Işığın rengini siyah olarak ayarlamayı denediniz mi? Ben kendi faremin ışığını bu şekilde kapatıyorum. (Steelseries Rival Genişletmek için tıkla... toomanynights dedi: ışık renginide değiştiremiyorum kendi kendine karışık yanıyor. Genişletmek için tıkla...
toomanynights dedi: Işığın rengini siyah olarak ayarlamayı denediniz mi? Ben kendi faremin ışığını bu şekilde kapatıyorum. (Steelseries Rival Genişletmek için tıkla... toomanynights dedi: ışık renginide değiştiremiyorum kendi kendine karışık yanıyor. Genişletmek için tıkla...
3 362800 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 575 Çözümler 2 1 Ekim 2020 #4 Gece çekin USB’yi olmaz mı öyle?