Çözüldü İnca IDPD-20 2M DisplayPort to DisplayPort 4K kablo 144 Hz verir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emiryyasar

Decapat
Arkadaşlar DisplayPort'lardan anlamıyorum ve 2 ufak sorum var öncelikle monitörüm Rampage RM-244 flash 24" 144Hz 1ms FreeSync bir monitör.

İnca IDPD-20 2M DisplayPort to DisplayPort 4K kablo,
İle 144Hz alabilir miyim? Veya kaliteli bir kablo mu kablonun kalitelisi var mı alabileceğim en iyi ürünün bu olduğunu düşünüyorum internetten almak istemedim bir bakarsanız sevinirim.
IDPD-20, INCA TECHNOLOGY, MOUSE, KEYBOARD bu da istesi arkadaşlar bakarsanız sevinirim.

Çözüm
Hocam evet. 144 Hz alabilirsiniz. Bu kabloların en kalitelisi Paggue. Inca kablo ile de 144 Hz alabilirsiniz.
Hocam evet. 144 Hz alabilirsiniz. Bu kabloların en kalitelisi Paggue. Inca kablo ile de 144 Hz alabilirsiniz.

Çözüm
Evet hocam. Alabilirsiniz.

Kendine şu Soruru sor 144hz mı önemli input lag mı ? Hangi DP kablosunu kullanırsan kullan input lag olacaktır ,olmaz diye iddaa edenler olacaktır tecrübe ile sabit piyasada pahalı kendi sınıfına göre ucuz 1.4 DP kablo aldım denedim 1.2 DP kere göre input lag nerdeyse yok denecek kadar az görüntü çağ atlamış gibi ama içim rahat etmedi aynı markanın 2.1 hmi kablosunu da aldım bu arada evde 1.4,2.0,2.0b,2.1 birçok hdm ve DP kablosu var ama memnun değilim her neyse son aldığım 2.1 hdm kablosunu da denedim bu kablo evde olan 2.1 hdm ve bir önce aldigim 1.4 DP den inputlag değeri olararak daha iyi görüntüde güzel sonuç monitör un hdm ile 144 Hz destekliyorsa 2.1 hdm kablo kullanman iddacilar olacaktır elinde güncel DP ve hdm olan bunları denediğimde görüntü ve inputlag değerinin hdm den yana olduğunu gözleriyle görecektir piyasayı araştır bilgi almak itersen burda ulaşabilirsin ama bu yazdigim 6 yada 7 markadan biri bende sadece 2 markanın ki bulunmakta .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…