EminAbuy1 Decapat Katılım 11 Eylül 2018 Mesajlar 50 22 Kasım 2018 #1 Dün gece çalışıyordu, bugün okuldan geldim ve fareyi taktım ama sadece lazeri yandı ve mouse imleci hareket etmedi. Sizce sorun nedir ve çözümü var mıdır? Fare Markası: Inca IMG-365MS Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2018
Dün gece çalışıyordu, bugün okuldan geldim ve fareyi taktım ama sadece lazeri yandı ve mouse imleci hareket etmedi. Sizce sorun nedir ve çözümü var mıdır? Fare Markası: Inca IMG-365MS
R RAEE Kilopat Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 919 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek LOJİSTİK-BİLGİSAYAR DONANIMCISI 22 Kasım 2018 #2 Tek çözümün eğer garantisi bitmediyse servise vermen. Çünkü IMG-365MS mouselarında optik problemi yaşanmaktadır. Optiği çabuk bozuluyor.
Tek çözümün eğer garantisi bitmediyse servise vermen. Çünkü IMG-365MS mouselarında optik problemi yaşanmaktadır. Optiği çabuk bozuluyor.
EminAbuy1 Decapat Katılım 11 Eylül 2018 Mesajlar 50 22 Kasım 2018 #3 RAEE dedi: Tek çözümün eğer garantisi bitmediyse servise vermen. Çünkü IMG-365MS mouselarında optik problemi yaşanmaktadır. Optiği çabuk bozuluyor. Genişletmek için tıkla... cevap için teşekkürler bilgisayarı yeniden başlatınca sorun çözüldü
RAEE dedi: Tek çözümün eğer garantisi bitmediyse servise vermen. Çünkü IMG-365MS mouselarında optik problemi yaşanmaktadır. Optiği çabuk bozuluyor. Genişletmek için tıkla... cevap için teşekkürler bilgisayarı yeniden başlatınca sorun çözüldü