INCA IMG-365MS Mouse Sonrası Windows Başlama Sorunu

matadorix

Kilopat
Yer
ÇORUM
Daha fazla  
Meslek
muhasebe
Merhaba arkadaşlar.
Logitech kablosuz klavye ve fare seti kullanıyordum ve fareyi kablolu kullanmaya karar verdim.
inca marka fare aldım ve taktım birkaç gündür kullanıyorum fakat fareyi değiştirdikten sonra bilgisayar açılmamaya başladı. İlginç bir şekilde anakart logosunda kalıyor boot etmiyor. Ne zaman farenin bağlantısını çıkartsam bilgisayar açılıyor. Nedenini bilen var mı arkadaşlar? Klavye kablosuz fare kablolu ondan mı acaba?
Sistemim; Asus Gryphon Z87, İntel Pentium G3258, Asus R7 260x
Teşekkürler herkese şimdiden.

USB ise BIOS'u ve sürücülerinizi güncelleyin ilk olarak.
Evet bağlantı USB. BIOS güncel (2103). Sürücüleri güncel tutmaya çalışıyorum mümkün olduğu kadar fakat emin değilim. Kontrol edeceğim. Teşekkür ederim.

Sürücüleri kontrol ettim hepsi güncel. Sorun başka neden olabilir @MF ?

Evet bağlantı USB. BIOS güncel (2103). Sürücüleri güncel tutmaya çalışıyorum mümkün olduğu kadar fakat emin değilim. Kontrol edeceğim. Teşekkür ederim.

Sürücüleri kontrol ettim hepsi güncel. Sorun başka neden olabilir @MF ?
Reis aynı mouseden bende de var aynı şikayetler var bnde de mouse naptınız değiştirdiniz mi!!!

USB portlarını da değişitirip sırasıyla denediyseniz fareyi değiştirebilirsiniz.
S.a üstad inca 365ms oyuncu mouse var bnde mouse pc ye bağlıyken pc anakart ekranında takılı kalıyor çıkarınca açılıyor sorun ne olabilir!!!

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı