INCA IMG-369 gaming mosue nasıldır?

İmkanınız varsa amazonda uygun fiyata güzel mouseler vardır. Kargo ücreti de ilk alışverişlerde alınmıyor diye biliyorum. Arastirin.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Vatan bilgisayarın mağazasına gidip orada araştıracağım. Konu kilitlenebilir.

MONSTER® PUSAT V1
60 Tl bütçeye göre gayet iyi mouse. Marka zaten Monster sağlam firmadır sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum.

Daha kullanmadan bir firmayı neden kötülüyorsunuz anlamıyorum sizi marka fanboyları. Ben bu fareyi kullanıyorum gayet ele uygun ve 40 gram ağırlık eklenmiş. Premium hissi veriyor. Yanında verilen mouse pad dandik bir ürün değil. Bildiğin kayıyor ayrıca senin için eksi midir bilmem ama renkleri sürekli otomatik gökkuşağı gibi değişiyor. Bilgisayar kapandığı halde ledler açık kalıyor. Genel olarak bütçen az ise tavsiye ederim. Aynı bu fareyi bildikleri marka üretip 100-120 lira fiyat koysa nasılda alırlar..

Everest SGM-X7 kullanıyorum, 7 ay oldu alalı, şu an sol tık 10 tıkın 1 tanesini görmüyor. Bu tür firmalardan uzak durmayı tavsiye ediyorum.
Bendede vardı düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…