K keyfavat Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #1 Klavyeme format atmak istiyorum. Markası inca. A tuşu falan arada bir takılıyor nasıl atabilirim markası inca dediğim gibi?
Klavyeme format atmak istiyorum. Markası inca. A tuşu falan arada bir takılıyor nasıl atabilirim markası inca dediğim gibi?
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.319 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 24 Ağustos 2024 #2 keyfavat dedi: Klavyeme format atmak istiyorum. Markası inca. A tuşu falan arada bir takılıyor nasıl atabilirim markası inca dediğim gibi? Genişletmek için tıkla... Hocam biz size bunun yazılımsal değil donanımsal olduğunu söylememiş miydik?
keyfavat dedi: Klavyeme format atmak istiyorum. Markası inca. A tuşu falan arada bir takılıyor nasıl atabilirim markası inca dediğim gibi? Genişletmek için tıkla... Hocam biz size bunun yazılımsal değil donanımsal olduğunu söylememiş miydik?
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.790 Çözümler 22 24 Ağustos 2024 #3 Format derken reset kast etmiş olabilir.
2 241212 Kilopat Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.764 Makaleler 2 Çözümler 10 24 Ağustos 2024 #4 byte.buster dedi: Format derken reset kast etmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Reset atmak istese kabloyu çıkartır takar. Böyle bir konuyu açma gereksinimide duymaz. Bunun bir çok mantığı var. Veya en kötü bir klavyeden A tuşu çıkartıp bozuk olan klavyeye A tuşunu koyar sorunu o şekilde çözer.
byte.buster dedi: Format derken reset kast etmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Reset atmak istese kabloyu çıkartır takar. Böyle bir konuyu açma gereksinimide duymaz. Bunun bir çok mantığı var. Veya en kötü bir klavyeden A tuşu çıkartıp bozuk olan klavyeye A tuşunu koyar sorunu o şekilde çözer.
K keyfavat Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #5 Monarch Leviathan dedi: Hocam biz size bunun yazılımsal değil donanımsal olduğunu söylememiş miydik? Genişletmek için tıkla... KralOyun'larda sadece bazı tuşlar çalışmıyor, öbür türlü çalışıyor, anlama sorunu yok. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2024
Monarch Leviathan dedi: Hocam biz size bunun yazılımsal değil donanımsal olduğunu söylememiş miydik? Genişletmek için tıkla... KralOyun'larda sadece bazı tuşlar çalışmıyor, öbür türlü çalışıyor, anlama sorunu yok.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 24 Ağustos 2024 #6 keyfavat dedi: KralOyun'larda sadece bazı tuşlar çalışmıyor, öbür türlü çalışıyor, anlama sorunu yok. Genişletmek için tıkla... Merhaba, reset ≠ format.
keyfavat dedi: KralOyun'larda sadece bazı tuşlar çalışmıyor, öbür türlü çalışıyor, anlama sorunu yok. Genişletmek için tıkla... Merhaba, reset ≠ format.