D DoNaNım ArViŞi Centipat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 5 24 Ocak 2020 #1 Hepsiburada'da gezerken birkaç tane inca marka klavye gördüm. (1 2) Frisby ve Everest gibi aldatmaca mı yoksa alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2020
Hepsiburada'da gezerken birkaç tane inca marka klavye gördüm. (1 2) Frisby ve Everest gibi aldatmaca mı yoksa alınır mı?
Lovren Decapat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 24 24 Ocak 2020 #2 Şu anda inca'nın atmış olduğun modelini kullanıyorum. Bana kalırsa alınabilir tepkime süresi iyi. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2020
Asriege Centipat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2020 #3 Ben laptopumda incanın soğutucusu kullanıyorum, çok iyi soğutmuyor 3-5 derece anca
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 24 Ocak 2020 #4 DoNaNım ArViŞi dedi: Hepsiburada'da gezerken birkaç tane inca marka klavye gördüm. (1 2) Frisby ve Everest gibi aldatmaca mı yoksa alınır mı? Genişletmek için tıkla... Kullanan herkes kötülüyor o markayı ama sen bilirsin.
DoNaNım ArViŞi dedi: Hepsiburada'da gezerken birkaç tane inca marka klavye gördüm. (1 2) Frisby ve Everest gibi aldatmaca mı yoksa alınır mı? Genişletmek için tıkla... Kullanan herkes kötülüyor o markayı ama sen bilirsin.
D DoNaNım ArViŞi Centipat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 5 24 Ocak 2020 #5 Marked One dedi: Kullanan herkes kötülüyor o markayı ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Bende alıp kötülememek içik sordum sağol yorumun için Lovren dedi: Şu anda inca'nın atmış olduğun modelini kullanıyorum. Bana kalırsa alınabilir tepkime süresi iyi. Genişletmek için tıkla... Ne zamandır kullanıyorsun? Son düzenleme: 24 Ocak 2020
Marked One dedi: Kullanan herkes kötülüyor o markayı ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Bende alıp kötülememek içik sordum sağol yorumun için Lovren dedi: Şu anda inca'nın atmış olduğun modelini kullanıyorum. Bana kalırsa alınabilir tepkime süresi iyi. Genişletmek için tıkla... Ne zamandır kullanıyorsun?