Arkadaşlar selamlar, Inca'nın Blue Switch klavyeleri alınır mı? Yoksa üzerine biraz daha para koyup Rampage'in Blue Switch klavyelerini almam daha mı faydalı olur? Ya da daha farklı markaları da önerebilirsiniz, bütçem 300-350 TL arası. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Inca yerine Rampage'i öneririm. 3 yıl boyunca Rampage mithril Pro kullandım ve mükemmel bir klavyeydi ama eskidiği için ve ışığının yetersiz olduğu için değiştirdim. 7 yıl önce falan ınca marka klavye kullanmıştım ve sadece 4 ay kullanmıştım o zamandan beri inca markasını önermiyorum.
Bozulma nedeni 3-4 damla su döküldüğü içindi.
Trust 22983 GXT 890 CADA Usb Kablolu RGB Mekanik Gaming Türkçe Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
Blue switch istiyorsan K552, red switch istiyorsan GXT 890.
Gamepower Warlock Mavi Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
Dediğim gibi kullanan arkadaşlarım memnun. Ama çok iyi olur diye garanti edemiyorum. Bu tarz markalar hazır Çin ürünlerine marka basıyor.
Trust 22983 GXT 890 CADA Usb Kablolu RGB Mekanik Gaming Türkçe Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
Blue switch istiyorsan K552, red switch istiyorsan GXT 890.