Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 26 Eylül 2020 #11 Kesinlikle katılıyorum Inca almayın, ben üç beş daha ekledim Rival 650 Optik Wireless mouse aldım hala bozulmadı (!)
Kesinlikle katılıyorum Inca almayın, ben üç beş daha ekledim Rival 650 Optik Wireless mouse aldım hala bozulmadı (!)
P passat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 5.228 Makaleler 8 Çözümler 11 26 Eylül 2020 #12 Hocam 70TL'lik urunden ne bekliyorsunuz. Bu kadar ucuz bir urunde bunlarin olmasi normal bence. f3turan dedi: "Yavan" olmasın o. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan dkgxogdigditsitsits8ts8yg7a8h
Hocam 70TL'lik urunden ne bekliyorsunuz. Bu kadar ucuz bir urunde bunlarin olmasi normal bence. f3turan dedi: "Yavan" olmasın o. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan dkgxogdigditsitsits8ts8yg7a8h
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.963 Makaleler 1 Çözümler 28 26 Eylül 2020 #13 Ardaaa11 dedi: Kesinlikle katılıyorum Inca almayın, ben üç beş daha ekledim Rival 650 Optik Wireless mouse aldım hala bozulmadı (!) Genişletmek için tıkla... Hahaha. Ne kadar komik ya. Gerçekten komiksin. Arkadaşın o mousedan fazla beklentisi olduğunu göstermek için o örneği vermiştim ama neyse.
Ardaaa11 dedi: Kesinlikle katılıyorum Inca almayın, ben üç beş daha ekledim Rival 650 Optik Wireless mouse aldım hala bozulmadı (!) Genişletmek için tıkla... Hahaha. Ne kadar komik ya. Gerçekten komiksin. Arkadaşın o mousedan fazla beklentisi olduğunu göstermek için o örneği vermiştim ama neyse.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 26 Eylül 2020 #14 Fareyi yüksekten bırakıp test edesim geldi.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 26 Eylül 2020 #15 Teknocuk dedi: Hahaha. Ne kadar komik ya. Gerçekten komiksin. Arkadaşın o mousedan fazla beklentisi olduğunu göstermek için o örneği vermiştim ama neyse. Genişletmek için tıkla... Hocam bence arkadaşın 70 liralık RGB mousedan beklentisi komikmiş
Teknocuk dedi: Hahaha. Ne kadar komik ya. Gerçekten komiksin. Arkadaşın o mousedan fazla beklentisi olduğunu göstermek için o örneği vermiştim ama neyse. Genişletmek için tıkla... Hocam bence arkadaşın 70 liralık RGB mousedan beklentisi komikmiş
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.963 Makaleler 1 Çözümler 28 26 Eylül 2020 #16 Ardaaa11 dedi: Hocam bence arkadaşın 70 liralık RGB mousedan beklentisi komikmiş Genişletmek için tıkla... O da doğru.
Ardaaa11 dedi: Hocam bence arkadaşın 70 liralık RGB mousedan beklentisi komikmiş Genişletmek için tıkla... O da doğru.
W WortsYT Centipat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #17 Barong dedi: Hocam yere düşürmüşsünüz neden ürüne laf atıyorsunuz onu anlamadım. Zaten 70 TL'lik maldan ne bekliyorsunuz ki. Genişletmek için tıkla... Zaten beklemiyordum ama gerçekten senseiten alacağım.
Barong dedi: Hocam yere düşürmüşsünüz neden ürüne laf atıyorsunuz onu anlamadım. Zaten 70 TL'lik maldan ne bekliyorsunuz ki. Genişletmek için tıkla... Zaten beklemiyordum ama gerçekten senseiten alacağım.
S Sarp.C Centipat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 132 27 Eylül 2020 #18 Bende de o mousedan vardı bir anda hiçbir bilgisayarda çalışmamaya başladı.
gemiciadam Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 2.332 Çözümler 1 Yer İzmir - KARŞIYAKA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği 3 Aralık 2021 #19 WortsYT dedi: Zaten beklemiyordum ama gerçekten senseiten alacağım. Genişletmek için tıkla... Merhaba mouseyi aldınızmı acaba. Cs go için yedek mouse olarak alacağımda kullanımı hassasiyeti nasıl ? Kaydırma vs var mı ?
WortsYT dedi: Zaten beklemiyordum ama gerçekten senseiten alacağım. Genişletmek için tıkla... Merhaba mouseyi aldınızmı acaba. Cs go için yedek mouse olarak alacağımda kullanımı hassasiyeti nasıl ? Kaydırma vs var mı ?
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.435 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 3 Aralık 2021 #20 gemiciadam dedi: Merhaba mouseyi aldınızmı acaba. Cs go için yedek mouse olarak alacağımda kullanımı hassasiyeti nasıl ? Kaydırma vs var mı ? Genişletmek için tıkla... Sensei ten rezalet bir mouse asla önermem.
gemiciadam dedi: Merhaba mouseyi aldınızmı acaba. Cs go için yedek mouse olarak alacağımda kullanımı hassasiyeti nasıl ? Kaydırma vs var mı ? Genişletmek için tıkla... Sensei ten rezalet bir mouse asla önermem.