Inca mouse tekerleğinin çalışmaması

rivershark

Hectopat
Daha fazla  
3 ay önce Inca'nın 3200 DPI'lik mouse'unu almıştım fakat dün aniden tekerlek çalışmadı. Diğer tüm tuşlar sağ click, sol click, tekerleğin üstüne basılıncaki 3.tuş dahil hepsi çalışıyor ama tekerleğin dönmesi çalışmıyor.

Mouse yeni olduğu için herhangi bir düşme falan da olmadı içini açtım görünürde bir sorun yok tekerlek mekanizmasında ama onu görmüyor. Bir de asıl lazeri çalıştıran kablo lehiminden çıkmış temassızlık yapıyor ama sorun onda değildir diye düşünüyorum çünkü onu sabitleyip tekeri oynatınca da çalışmadı.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Mouse yazılımı kontrol etmenizde yada yeniden yüklemenizde fayda var. Yanlışlıkla bir makro atamış olabilir yada devre dışı bırakmış olabilirsiniz. Kendi kullanığım mouseda benzer durumlar yaşadım. Eğer mouse üzerine yazılım atarak makro atadıysanız kendi orjinal yazılımını mousa tekrar yükleyin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı