D dhnonr34 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar merhaba öncelikle yakında PC almayı düşünüyorum sitelere baktım ince hesabta güzel fiyatlar var güvenilir mi sizce bu arada ürünün linkini bırakıyorum özelleştirme yaptım 25k oldu. Shild Bronze - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2024
Arkadaşlar merhaba öncelikle yakında PC almayı düşünüyorum sitelere baktım ince hesabta güzel fiyatlar var güvenilir mi sizce bu arada ürünün linkini bırakıyorum özelleştirme yaptım 25k oldu. Shild Bronze - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
E EfeRant21 Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #2 Ne gibi ozellestirmeler yaptin bilmiyorum fakat ince hesap iyidir (Gaming gecesi haric) ben de kasami oradan almistim.
Ne gibi ozellestirmeler yaptin bilmiyorum fakat ince hesap iyidir (Gaming gecesi haric) ben de kasami oradan almistim.
D dhnonr34 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #3 EfeRant21 dedi: Ne gibi ozellestirmeler yaptin bilmiyorum fakat ince hesap iyidir (Gaming gecesi haric) ben de kasami oradan almistim. Genişletmek için tıkla... Kanka peki önerin var mı 25 ya ful set monitör kalavye mouse dahil.
EfeRant21 dedi: Ne gibi ozellestirmeler yaptin bilmiyorum fakat ince hesap iyidir (Gaming gecesi haric) ben de kasami oradan almistim. Genişletmek için tıkla... Kanka peki önerin var mı 25 ya ful set monitör kalavye mouse dahil.