O konuda bir kesinlik yok, direk "3 gün sürer" demeyelim. Birkaç ay önce n11 üzerinden incehesap'a Anakart siparişi yapmıştım. Akşam saatinden ötürü sonraki günün öğleninde kargoya verilmişti.
O konuda bir kesinlik yok, direk "3 gün sürer" demeyelim. Birkaç ay önce n11 üzerinden incehesap'a Anakart siparişi yapmıştım. Akşam saatinden ötürü sonraki günün öğleninde kargoya verilmişti.
Tabi ki. Konu o değil zaten. 3 gün sürmediğini anlatmaya çalıştım. Her firmanın yoğunluğa bağlı esnek kargo süreçleri olabilir ancak spesifik olarak "genelde 3 gün içinde kargoya veriyorlar" denmesi yanlış olur. Onu izah ettim.
İncehesap çok harika kargosu ilgilenmesi ürün iadesi aynı gün kontrol edilip parasi hesaba yattı öyle kaliteli firma diğer firmalar 20 güne kadar uzatıyo birde kıvırtıyor almamak için tüketici hakkı var.