Rehber İnce internet optimize ayarları

Windows 11 indir.

Hocam işlemlere başlamadan önce sormak istediğim bir şey var. Bu uygulamaları yapıyoruz da herhangi bir risk falan bir şey var mıdır ya da risk varsa oluşabilecek riskler nelerdir?

Hocam işlemlere başlamadan önce sormak istediğim bir şey var. Bu uygulamaları yapıyoruz da herhangi bir risk falan bir şey var mıdır ya da risk varsa oluşabilecek riskler nelerdir?

Hiçbir risk yok en fazla hiçbir degisiklilik olmaz.

Emeğinize sağlık ama boş iş. Sağlayıcı ve altyapı neyse o alınır. Bu kadar.

Evet altyapi daha onemli fakat Windows'un optimize olmayan ayarlarini degistirmek cidden ise yariyor attigim fotografa bakarsan sonuç guzel.

Arkadaşlar tekrar soyluyorum bu ayarlari yapmadan once Speedtest fotografini cekip yaptiktan sonra da fotografi cekip buraya atarsaniz guzel olur.

700 goruntulenmeye sahip konu da 27 mesaj var. Yok mu kimse yapmadan once Speedtest yaptiktan sonra Speedtest goruntusu atacak.

Son düzenleme:
DNS testinde sizin ISP firmanızın yönlendirmesi neyse o çıkar, eski cihazlarda ve Windows sürümlerinde bu şeyler çok ufak bir artısı olur olmaz. Uğraştığınıza maalesef çok da değecek bir şey değil.

Turknet gigabit üzerinde testi yapmışta, gigada zaten bu değerler değişiyor, 1 test öncesi ile sonrası bile normalde oynar bu değerler, test sunucusunun yoğunluğu, Turknet'ten vs.'den kaynaklı.

Türkiye de isplerin verdigi DNS'ler sorunlu cikiyor o yuzden yaptiriyorum bu testi.
Cidden ufak bir artis yok mesela sinyal sorunu olan arkadasta bile ise yariyor baglantiyi Wi-Fi ile daha temiz aliyor.
30 40 kere test yaptik hep ayni sekil kaldi hiç 800'e dusmedi birkaç gundur 4 gundur stabil 940 da adamin interneti.

Faydalı bir rehbere benziyor hemen deniyorum. Denemeden önceki hız testi sonucumu da paylaşayım:

Kanka sonucu atsaydin keske.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…