Rehber İnce internet optimize ayarları

Neyse ki sunucularin hepsi Linux oldugu icin Windows'dan daha hizli internetim var ve boyle bir sorunum yok bunun haricinde konu guzel, elinize saglik.

Linux'e ozel ayarlarda var dostum istiyorsan atayim.

Neyse ki sunucularin hepsi Linux oldugu icin Windows'dan daha hizli internetim var ve boyle bir sorunum yok bunun haricinde konu guzel, elinize saglik.

Hem de Windows'dan daha kolay yapiliyor.

Linux kullanmadigim icin bilmiyorum tam olarak ama sen Linux kullanicisiysan zaten anlarsin siteye girince.

Kullandigim dagitim Debian. Yani gunumuzde internet serverlerinin yarisindan fazlasinin kullandigi Linux dagitimi. Varsayilan broadband speed ayarlari hazir olarak geliyor. Hizindan memnun olmayan Linux kullanicilari yapabilir...

öncesi
sonrası

Bende pek bir fark yaratmadı hocam ancak illa ki faydalanan birileri olacaktır. Emeğinize sağlık.

Eki Görüntüle 1603184 öncesi.
Eki Görüntüle 1603185 sonrası.

Bende pek bir fark yaratmadı hocam ancak illaki faydalanan birileri olacaktır. Emeğinize sağlık.

Superonline mi?

Eki Görüntüle 1603184 öncesi.
Eki Görüntüle 1603185 sonrası.

Bende pek bir fark yaratmadı hocam ancak illaki faydalanan birileri olacaktır. Emeğinize sağlık.

Ve ayarlari tami tamina dogru yaptiniz mi cunku bazi kodlarin sonunda. Var yanlış yazmis olabilme ihtimalin olabilir mi cunku kesin etki Superonline haric Netspeed Türk Telekom TurkNet Vodafone yurt disi internetlerde bile denendi etkisi gozle gorulur bir sekilde oldu Allah Allah.

Türk Telekom kullanıyorum. Eksiksiz her şeyi yaptım hocam zaten "." konulmayacağını da biliyorum. Bende işe yaramadı valla nedenini bilemiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…