Rehber İnce internet optimize ayarları

Hocam Online oyunlarda ping düşürme için bir rehber açabilir misiniz?

Hepsini kapsiyor bu.

Hiz dususu mu olmus.

Hiz degisimi gormedigim oldu da dusus hiç gormedim. Eger boyle bir şey olabiliyorsa konu basligina yapmadan once yedek alin yazmam gerekiyor.

Faydalı bir rehbere benziyor hemen deniyorum. Denemeden önceki hız testi sonucumu da paylaşayım:

Reis yasiyon mu?

Son düzenleme:
Superonline 1 giga paket kullanıyorum hepsini yaptım bir şey değişmedi bu ayarları geri almak istesek en nasıl geri alırız bir zararı vs olur mu? Evden çalışırken VPN kullanıyorum etkiler mi?

Superonline 1 giga paket kullanıyorum hepsini yaptım bir şey değişmedi bu ayarları geri almak istesek en nasıl geri alırız bir zararı vs olur mu? Evden çalışırken VPN kullanıyorum etkiler mi?

Superonline kitlenmis modemi sayesinde bu ayarlarin cogunu red ediyor hiçbir zarari olmaz zaten kendin soylemissin bir şey degismedi diye illa geri alacağım diyorsan sg TCP Optimizer'a girip Windows default basabilirsin. Ve ag sifirlama secenegini kullanabilirsin bu ayarlar sadece internet hizini arttirmaz zaten yukarıda bahsettim Superonline da fazla etkiye neden olmuyor diye fakat mesela oyun indiriyorsun islemcin %20 kullaniliyorsa bu ayarlardan sonra daha azalmali o kullanim veya Wi-Fi az cekiyor bu ayarlardan sonra Wi-Fi cekimi bir nebze olsa da iyilesmeli ama yine sana kalmis.

VPN kullaniyorsan onda hiz artisi olmasi gerekiyor.

Kullandığım VPN iş için yurt dışı VPN vb bir şey değil.

Türknet'in 75 Mbps kullanıyorum, internette birkaç şey açıktı normalinde 70 Mbps alıyorum. Birkaç saat içerisinde sonuçları paylaşacağım. Bu arada bir şey olacağından korkan arkadaşlar için sistem yedeklemesi yapabilirsiniz.

Sonrası:
Normalde 70 civarında alıyordum, şu anda tam sınır olan 74 civarlarında alıyorum, sonuçta altyapı belli çok da bir sonuç beklememek lazım. Bu rehber 1 Gigabit kullanıp da tam verimini alamayanlar için bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…