Rehber İnce internet optimize ayarları

Hocam bu kısımdayım hata alıyorum ping testi yaparken.
ping 1.1.1.1 -f -l 1469 Pinging 1.1.1.1 with 1469 bytes of data: Packet needs to be fragmented but DF set. Packet needs to be fragmented but DF set. Packet needs to be fragmented but DF set. Packet needs to be fragmented but DF set. Ping statistics for 1.1.1.1: Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
1464'ten 1472'ye kadar denediğim sayılarda böyle oluyor.

Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class{4d36e972-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0001\Ndi\params
Hocam üstteki olayı hallettim başka siteden bakarak. Fakat bu sefer Ndi klasöründe params yok.

Son düzenleme:

Ndi klasöründe bir sürü var orada benimkiyle aynı rakamlara sahip olana bakman lazım hata aliyorsan biraz rakam düş 1464 1463 1462 diye olana kadar. Sonra üstüne 28 ekle.

Ndi klasöründe bir sürü var orada benimkiyle aynı rakamlara sahip olana bakman lazım hata aliyorsan biraz rakam düş 1464 1463 1462 diye olana kadar. Sonra üstüne 28 ekle.
Hocam interfaces var sadece.

orada 1. sayfa da en yukarıda yapman gerekenler yaziyor sirasiyla yapar misin driver kurmadan ayar yapmaya baslamissin.
Hocam sanırım yazdığımı anlamadın. Anakartımın sitesine girdim son sürümü indirdim. Bir zip dosyasında exe vardı onu açtım. Params klasörüne kadar her şeyi yaptım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…