İnce telli saça ara makas zararlı mı?

Arkadaşlar saçım ince telli üst tarafı kabarıyor, ara makas attırmalı mıyım? Sanki seyrekleşiyor gibi hissediyorum.

Dikkatli bakarsan ara makastan sonra kabarıklık azalıyor ama nedenini bazı tellerin diğerinden kısa kalmasıyla dolanmadığı için oluyor. Şahsen artık ara makas attırmıyorum. Dengesiz oluyor gibi geliyor.

Arkadaşlar saçım ince telli üst tarafı kabarıyor, ara makas attırmalı mıyım? Sanki seyrekleşiyor gibi hissediyorum.
Ara makas attırmayın. Saç tipiniz ne olursa olsun.
Bilgim çok yok ama gür saçları olanlar ara makas atması iyi değil mi? Kabarmayı önler sonuçta.

Ve zaten normalde saç gür olduğundan ara makas atıldığında sırıtmaz normal durur. Seyrek falan durmaz yani o kısım.

Ara makas attırmayı tavsiye etmiyorum, kısmen kabarıklığı önlesede saçı seyrekleştiriyor hacimli olmasını, durmasını engelliyor yani saçınıza şekil vermenizi zorlaştırıyor.

Bilgim çok yok ama gür saçları olanlar ara makas atması iyi değil mi? Kabarmayı önler sonuçta.

Ve zaten normalde saç gür olduğundan ara makas atıldığında sırıtmaz normal durur. Seyrek falan durmaz yani o kısım.

Sert ve kalın telli saçı olanlar için bir nebze iyi gibi dolanmasını engeller ama ince tel için atılması iyi değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı