Prosper Blade Kilopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 480 Çözümler 2 22 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar saçım ince telli üst tarafı kabarıyor, ara makas attırmalı mıyım? Sanki seyrekleşiyor gibi hissediyorum.
Arkadaşlar saçım ince telli üst tarafı kabarıyor, ara makas attırmalı mıyım? Sanki seyrekleşiyor gibi hissediyorum.
nemye Nanopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 699 Çözümler 22 22 Nisan 2025 #2 Prosper Blade dedi: Arkadaşlar saçım ince telli üst tarafı kabarıyor, ara makas attırmalı mıyım? Sanki seyrekleşiyor gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Ara makas saçı seyrekleştiriyor.
Prosper Blade dedi: Arkadaşlar saçım ince telli üst tarafı kabarıyor, ara makas attırmalı mıyım? Sanki seyrekleşiyor gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Ara makas saçı seyrekleştiriyor.
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.524 Çözümler 57 22 Nisan 2025 #3 Prosper Blade dedi: Arkadaşlar saçım ince telli üst tarafı kabarıyor, ara makas attırmalı mıyım? Sanki seyrekleşiyor gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Dikkatli bakarsan ara makastan sonra kabarıklık azalıyor ama nedenini bazı tellerin diğerinden kısa kalmasıyla dolanmadığı için oluyor. Şahsen artık ara makas attırmıyorum. Dengesiz oluyor gibi geliyor.
Prosper Blade dedi: Arkadaşlar saçım ince telli üst tarafı kabarıyor, ara makas attırmalı mıyım? Sanki seyrekleşiyor gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Dikkatli bakarsan ara makastan sonra kabarıklık azalıyor ama nedenini bazı tellerin diğerinden kısa kalmasıyla dolanmadığı için oluyor. Şahsen artık ara makas attırmıyorum. Dengesiz oluyor gibi geliyor.
XxToprakMamixX Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 824 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #4 Ara makas attırmayın. Saç tipiniz ne olursa olsun.
Edmond_Dantes Decapat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 3.137 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #5 Prosper Blade dedi: Arkadaşlar saçım ince telli üst tarafı kabarıyor, ara makas attırmalı mıyım? Sanki seyrekleşiyor gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... XxToprakMamixX dedi: Ara makas attırmayın. Saç tipiniz ne olursa olsun. Genişletmek için tıkla... Bilgim çok yok ama gür saçları olanlar ara makas atması iyi değil mi? Kabarmayı önler sonuçta. Ve zaten normalde saç gür olduğundan ara makas atıldığında sırıtmaz normal durur. Seyrek falan durmaz yani o kısım.
Prosper Blade dedi: Arkadaşlar saçım ince telli üst tarafı kabarıyor, ara makas attırmalı mıyım? Sanki seyrekleşiyor gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... XxToprakMamixX dedi: Ara makas attırmayın. Saç tipiniz ne olursa olsun. Genişletmek için tıkla... Bilgim çok yok ama gür saçları olanlar ara makas atması iyi değil mi? Kabarmayı önler sonuçta. Ve zaten normalde saç gür olduğundan ara makas atıldığında sırıtmaz normal durur. Seyrek falan durmaz yani o kısım.
F flaqs Zeptopat Katılım 22 Nisan 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #6 Ara makas attırmayı tavsiye etmiyorum, kısmen kabarıklığı önlesede saçı seyrekleştiriyor hacimli olmasını, durmasını engelliyor yani saçınıza şekil vermenizi zorlaştırıyor.
Ara makas attırmayı tavsiye etmiyorum, kısmen kabarıklığı önlesede saçı seyrekleştiriyor hacimli olmasını, durmasını engelliyor yani saçınıza şekil vermenizi zorlaştırıyor.
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.524 Çözümler 57 22 Nisan 2025 #7 Edmond_Dantes dedi: Bilgim çok yok ama gür saçları olanlar ara makas atması iyi değil mi? Kabarmayı önler sonuçta. Ve zaten normalde saç gür olduğundan ara makas atıldığında sırıtmaz normal durur. Seyrek falan durmaz yani o kısım. Genişletmek için tıkla... Sert ve kalın telli saçı olanlar için bir nebze iyi gibi dolanmasını engeller ama ince tel için atılması iyi değil.
Edmond_Dantes dedi: Bilgim çok yok ama gür saçları olanlar ara makas atması iyi değil mi? Kabarmayı önler sonuçta. Ve zaten normalde saç gür olduğundan ara makas atıldığında sırıtmaz normal durur. Seyrek falan durmaz yani o kısım. Genişletmek için tıkla... Sert ve kalın telli saçı olanlar için bir nebze iyi gibi dolanmasını engeller ama ince tel için atılması iyi değil.
Prosper Blade Kilopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 480 Çözümler 2 22 Nisan 2025 #8 Burak Karabal dedi: Sert ve kalın telli saçı olanlar için bir nebze iyi gibi dolanmasını engeller ama ince tel için atılması iyi değil. Genişletmek için tıkla... Yani saçım ince ama gür gibi yukarı tarafı çok kalkıyor önü darlayınca saç öne düşüyor.
Burak Karabal dedi: Sert ve kalın telli saçı olanlar için bir nebze iyi gibi dolanmasını engeller ama ince tel için atılması iyi değil. Genişletmek için tıkla... Yani saçım ince ama gür gibi yukarı tarafı çok kalkıyor önü darlayınca saç öne düşüyor.
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.524 Çözümler 57 22 Nisan 2025 #9 Prosper Blade dedi: Yani saçım ince ama gür gibi yukarı tarafı çok kalkıyor önü darlayınca saç öne düşüyor. Genişletmek için tıkla... Ara makas attırınca gürlük gidiyor sonra saç eski hacmini alamıyor pişmanlığını yaşadım.
Prosper Blade dedi: Yani saçım ince ama gür gibi yukarı tarafı çok kalkıyor önü darlayınca saç öne düşüyor. Genişletmek için tıkla... Ara makas attırınca gürlük gidiyor sonra saç eski hacmini alamıyor pişmanlığını yaşadım.