blackrow Kilopat Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #1 Merhaba alışkanlığımdan dolayı klavye konusunda seçiçi davranıyorum mekanik ya da sert tuşlu klavyeleri sevmiyorum ve kullanamıyorum. Linkde belirttiğim klavye gibi ince tuşlu ve bilek desteği olan klavye arıyorum önerilerinizi bekliyorum. Amazon.com.tr
Merhaba alışkanlığımdan dolayı klavye konusunda seçiçi davranıyorum mekanik ya da sert tuşlu klavyeleri sevmiyorum ve kullanamıyorum. Linkde belirttiğim klavye gibi ince tuşlu ve bilek desteği olan klavye arıyorum önerilerinizi bekliyorum. Amazon.com.tr
KS KS blackrow Kilopat Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #11 379401 dedi: Klavye qwertz yalnız. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlamadım ? Artı 0 Eksi
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 25 Aralık 2020 #12 blackrow dedi: Nasıl anlamadım ? Genişletmek için tıkla... İlk attığınız klavye, Alman klavyesi. Arada farklar var. Bazı tuşlar yok. Artı 0 Eksi
blackrow dedi: Nasıl anlamadım ? Genişletmek için tıkla... İlk attığınız klavye, Alman klavyesi. Arada farklar var. Bazı tuşlar yok.
KS KS blackrow Kilopat Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #13 379401 dedi: İlk attığınız klavye, alman klavyesi. Arada farklar var. Bazı tuşlar yok. Genişletmek için tıkla... Harbiden tuş yerleri değişikmiş. Artı 0 Eksi
379401 dedi: İlk attığınız klavye, alman klavyesi. Arada farklar var. Bazı tuşlar yok. Genişletmek için tıkla... Harbiden tuş yerleri değişikmiş.
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 25 Aralık 2020 #14 blackrow dedi: Harbiden tuş yerleri değişikmiş. Genişletmek için tıkla... Daha önce bir tanıdığımda görmüştüm, ondan tanıdık geldi. Artı 0 Eksi
blackrow dedi: Harbiden tuş yerleri değişikmiş. Genişletmek için tıkla... Daha önce bir tanıdığımda görmüştüm, ondan tanıdık geldi.
KS KS blackrow Kilopat Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #15 379401 dedi: Daha önce bir tanıdığımda görmüştüm, ondan tanıdık geldi. Genişletmek için tıkla... Sağ ol teşekkür ederim Cougar vantar olanı seçdim zaten ama yine de bunu söylediğin iyi oldu. Amazon.com.tr Bu nasıl sizce ? Amazon.com.tr Bu nasıl sizce ? 379401 dedi: Daha önce bir tanıdığımda görmüştüm, ondan tanıdık geldi. Genişletmek için tıkla... Klavyedeki tuşların farkı var mı peki mesela a bastım türkçedeki gibi a mı veriyor. Son düzenleme: 25 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
379401 dedi: Daha önce bir tanıdığımda görmüştüm, ondan tanıdık geldi. Genişletmek için tıkla... Sağ ol teşekkür ederim Cougar vantar olanı seçdim zaten ama yine de bunu söylediğin iyi oldu. Amazon.com.tr Bu nasıl sizce ? Amazon.com.tr Bu nasıl sizce ? 379401 dedi: Daha önce bir tanıdığımda görmüştüm, ondan tanıdık geldi. Genişletmek için tıkla... Klavyedeki tuşların farkı var mı peki mesela a bastım türkçedeki gibi a mı veriyor.