İncehesap 1 aydır para iadesi yapmıyor

Nazar değmesin ama Monster bilgisayarımdan ve teknik servislerinden memnun olan sayılı kişilerdenim galiba.

Hocam yanlış anlamayın sadece şunu demek istiyorum PC almıştım ince hesap üzerinden parçaları vb aldığım her şey doğru ve sıkıntısız gelmişti ayrıca RAM'leri vb kontrol etmek için BIOS ile bakmıştım ve GeForce exprince ile de kontrol etmiştim tabii arkadaşın durumu başka bir seviye tüketici heyetine başvurmasını öneriyorum.

3 tane hazır kasa 2 ekran aldıgım bir web sitesi herhangi bir sorun yaşamadım bu zamana kadar, hızlı ve sağlam gönderiyorlar hep. Arada böyle şeylerin olması normal, MediaMarkt, vatan falan bu tarz yerlerde de para iadesi hep sorun.

Haklısınız hocam ben de tercih etmedim oraları kendi açımdan garanti olarak bile uğraşmak çok kötü, kargoya git, kargoya ver, onu şunu bekle falan.
Hakikaten, 2 TL fazlaya alıyorum vatan'dan. Garantiye gittiğimde hemen değiştiriyorlar yenisiyle. Bir de kargo falan çalınıyor uğraş dur 2 TL için

Teknik servis isterse senin parçanı yollamıyor bile

Hakikaten, 2 TL fazlaya alıyorum vatan'dan. Garantiye gittiğimde hemen değiştiriyorlar yenisiyle. Bir de kargo falan çalınıyor uğraş dur 2 TL için

Teknik servis isterse senin parçanı yollamıyor bile
Kesinlikle, düşününce fazla verir alırım kafam rahat olur. Kaldı ki ciddi bir fark da olmuyor.

Dostlar 24999 TL olan siparişimin hakkında müşteri hizmetlerine aradım söyledeim bekleyin gelir dendi.

Bende gittim demin tüketici hakem mahkemesine basvurdum heyet 8000TL altina bakiyormuş. Cimerede ayrıyetern başvurdum.

Paramın faizi ile beraber geri ödenmedini talep ettim.

Faizi ödemezlerse mahkemeye vereceğim.

Gelişmelerden haberdar ederim.

+++ olarak Amazan.com harici bir daha internetten birşey alırsam fetocuyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…