Rolex56 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 444 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #631 anlık: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
anlık: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.311 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #632 Hiç birşeyde değilim 40dk gg.
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Haziran 2022 #633 ozkanfe dedi: Kartım ve adresım Chroma kayıtlı CV gırınce alıyor dırek ınternet 100 MB klavye Corsair benden hızlısı varsa alsın Genişletmek için tıkla... Bence internet hızıyla pek alakası yok çok kişi girmeye çalıştığı için çöküyor. Ama var biraz
ozkanfe dedi: Kartım ve adresım Chroma kayıtlı CV gırınce alıyor dırek ınternet 100 MB klavye Corsair benden hızlısı varsa alsın Genişletmek için tıkla... Bence internet hızıyla pek alakası yok çok kişi girmeye çalıştığı için çöküyor. Ama var biraz
MissingTimeLord Kilopat Katılım 12 Ekim 2017 Mesajlar 952 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #634 Kampanyanın ikinci günü diye biliyorum dün de böyle miydi?
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 17 Haziran 2022 #635 Arkadaşlar bu sefer ki çökmenin kasıtlı yapıldığını düşünmekteyim 40 dakika bir çökme olamaz . Daha önce ki Gaming Gecelerinden ürün almıştım ve maksimum 2-3 dakika çöküp daha sonra ulaşılabilir hale gelmekteydi site. Bu sefer yapılan kasıtlı bence.
Arkadaşlar bu sefer ki çökmenin kasıtlı yapıldığını düşünmekteyim 40 dakika bir çökme olamaz . Daha önce ki Gaming Gecelerinden ürün almıştım ve maksimum 2-3 dakika çöküp daha sonra ulaşılabilir hale gelmekteydi site. Bu sefer yapılan kasıtlı bence.
artifactr Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 469 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #636 bdrhncagriozdmrr dedi: Hiç birşeyde değilim 40dk gg. Genişletmek için tıkla... Hadi benim sınavım falan yok rahatım ünideyim fakat yarın sınavı olan birçok kişi burada F5 atıyor ona üzülüyorum açıkçası.
bdrhncagriozdmrr dedi: Hiç birşeyde değilim 40dk gg. Genişletmek için tıkla... Hadi benim sınavım falan yok rahatım ünideyim fakat yarın sınavı olan birçok kişi burada F5 atıyor ona üzülüyorum açıkçası.
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Haziran 2022 #637 Kayıt yerine attı deniyorum hala
Klosie Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 17 Haziran 2022 #638 MissingTimeLord dedi: Kampanyanın ikinci günü diye biliyorum dün de böyle miydi? Genişletmek için tıkla... Hayır daha yeni başladı. 1 saat sonra falan bitecek.
MissingTimeLord dedi: Kampanyanın ikinci günü diye biliyorum dün de böyle miydi? Genişletmek için tıkla... Hayır daha yeni başladı. 1 saat sonra falan bitecek.
Rootsy Kilopat Katılım 7 Kasım 2018 Mesajlar 848 Çözümler 14 17 Haziran 2022 #639 294 stok kalmış, nasıl alıyor bu insanlar ya?
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.311 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #640 artifactr dedi: Hadi benim sınavım falan yok rahatım ünideyim fakat yarın sınavı olan birçok kişi burada F5 atıyor ona üzülüyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Bende sistem alıcağım diye rx6700xt fiyatlarına bakıcaktım gerek kalmadı gibi.
artifactr dedi: Hadi benim sınavım falan yok rahatım ünideyim fakat yarın sınavı olan birçok kişi burada F5 atıyor ona üzülüyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Bende sistem alıcağım diye rx6700xt fiyatlarına bakıcaktım gerek kalmadı gibi.