theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 1 Nisan 2021 #11 Exinie dedi: 1 Nisan olmasaydı bile TUF model bir şey almazdım. Genişletmek için tıkla... Neden? ASUS her ürününde kaliteyi konuşturan bir marka.
Exinie dedi: 1 Nisan olmasaydı bile TUF model bir şey almazdım. Genişletmek için tıkla... Neden? ASUS her ürününde kaliteyi konuşturan bir marka.
Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #12 theYagi dedi: Neden? ASUS her ürününde kaliteyi konuşturan bir marka. Genişletmek için tıkla... Her ürününde değil ama evet, genel olarak kaliteli bir marka.
theYagi dedi: Neden? ASUS her ürününde kaliteyi konuşturan bir marka. Genişletmek için tıkla... Her ürününde değil ama evet, genel olarak kaliteli bir marka.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 1 Nisan 2021 #13 Alperen0 dedi: Her ürününde değil ama evet, genel olarak kaliteli bir marka. Genişletmek için tıkla... Vallahi fanboy diyebilirsiniz, ama ASUS markası altında bir tane sıkıntılı ürün yok. Şu an farkettim ASUS fanboyum
Alperen0 dedi: Her ürününde değil ama evet, genel olarak kaliteli bir marka. Genişletmek için tıkla... Vallahi fanboy diyebilirsiniz, ama ASUS markası altında bir tane sıkıntılı ürün yok. Şu an farkettim ASUS fanboyum
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 1 Nisan 2021 #14 theYagi dedi: Vallahi fanboy diyebilirsiniz, ama ASUS markası altında bir tane sıkıntılı ürün yok. Şu an farkettim ASUS fanboyum Genişletmek için tıkla... Ben de ASUS fanboyu olabilirim ama TUF serisi rezalet benim gözümde. Hiç kullanmadım ama tasarımını görünce tiksiniyorum, benlik bir tasarımı yok TUF ürünlerinin. ASUS ROG ve Prime serilerin tasarımlarını diğer markalardan çok çok daha seviyorum ama TUF olmamış. Bir de birkaç kişi olumsuz yorum yapmıştı o yorumlardan sonra hiç bulaşasım yok.
theYagi dedi: Vallahi fanboy diyebilirsiniz, ama ASUS markası altında bir tane sıkıntılı ürün yok. Şu an farkettim ASUS fanboyum Genişletmek için tıkla... Ben de ASUS fanboyu olabilirim ama TUF serisi rezalet benim gözümde. Hiç kullanmadım ama tasarımını görünce tiksiniyorum, benlik bir tasarımı yok TUF ürünlerinin. ASUS ROG ve Prime serilerin tasarımlarını diğer markalardan çok çok daha seviyorum ama TUF olmamış. Bir de birkaç kişi olumsuz yorum yapmıştı o yorumlardan sonra hiç bulaşasım yok.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 1 Nisan 2021 #15 Exinie dedi: Bende ASUS fanboyu olabilirim ama TUF serisi rezalet benim gözümde. Hiç kullanmadım ama tasarımını görünce tiksiniyorum, benlik bir tasarımı yok ürünlerinin. ASUS ROG ve Prime serilerin tasarımlarını diğer markalardan çok çok daha seviyorum ama TUF olmamış. Genişletmek için tıkla... Prime başlangıç, TUF orta, ROG üst seviye. Sizin fikriniz tabii.
Exinie dedi: Bende ASUS fanboyu olabilirim ama TUF serisi rezalet benim gözümde. Hiç kullanmadım ama tasarımını görünce tiksiniyorum, benlik bir tasarımı yok ürünlerinin. ASUS ROG ve Prime serilerin tasarımlarını diğer markalardan çok çok daha seviyorum ama TUF olmamış. Genişletmek için tıkla... Prime başlangıç, TUF orta, ROG üst seviye. Sizin fikriniz tabii.
Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #16 theYagi dedi: Vallahi fanboy diyebilirsiniz, ama ASUS markası altında bir tane sıkıntılı ürün yok. Şu an farkettim ASUS fanboyum Genişletmek için tıkla... EVO olmayan TUF'lar rezalet.
theYagi dedi: Vallahi fanboy diyebilirsiniz, ama ASUS markası altında bir tane sıkıntılı ürün yok. Şu an farkettim ASUS fanboyum Genişletmek için tıkla... EVO olmayan TUF'lar rezalet.
1 124629 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 1.358 Çözümler 6 1 Nisan 2021 #17 Bir kez daha, ağlanacak halimize güldük... İyi geceler herkese.
yyofc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 1 1 Nisan 2021 #18
T TSML Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #19 Komik değil.
Bulut2024 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2019 Mesajlar 1.343 Makaleler 2 Çözümler 4 2 Nisan 2021 #20 Recep Baltaş RTX 4090 şakası yapıyor ve herkes hahah, hihihi. Bir kullanıcı yapıyor ve herkes komik değil.
Recep Baltaş RTX 4090 şakası yapıyor ve herkes hahah, hihihi. Bir kullanıcı yapıyor ve herkes komik değil.