pedro gomes Femtopat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #21 İzmirli dedi: Gamin gecesinden işlemci ekran kartı alınmaz iade ürrünler yollanıyor taminimce bir de o kadar ucuzada verrmiyorlar bence gereksiz risk. Genişletmek için tıkla... Sponsorluk ile ürünler tanıtılınca insanın güvenesi geliyor maalesef. Bu tuzağa düştüm ben bir daha da bu siteden alışveriş yapmayı tercih etmem.
İzmirli dedi: Gamin gecesinden işlemci ekran kartı alınmaz iade ürrünler yollanıyor taminimce bir de o kadar ucuzada verrmiyorlar bence gereksiz risk. Genişletmek için tıkla... Sponsorluk ile ürünler tanıtılınca insanın güvenesi geliyor maalesef. Bu tuzağa düştüm ben bir daha da bu siteden alışveriş yapmayı tercih etmem.
Liquido Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 1.514 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #22 İade ürünü denk gelmiş olabilir. Sıkıntı yoksa iade edip etmemek size kalmış. Soğutucu yüzeyleri bazen çiziyor işlemci yüzeylerini.
İade ürünü denk gelmiş olabilir. Sıkıntı yoksa iade edip etmemek size kalmış. Soğutucu yüzeyleri bazen çiziyor işlemci yüzeylerini.
B Batuttu Hectopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 30 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #23 Liquido dedi: İade ürünü denk gelmiş olabilir. Sıkıntı yoksa iade edip etmemek size kalmış. Soğutucu yüzeyleri bazen çiziyor işlemci yüzeylerini. Genişletmek için tıkla... Metal kısmında herhangi bir soğutucu çiziği yok gibi duruyor. Bu şekilde kullanmaya devam edeceğim gibi. Newegg'ten ram siparişi verdim onları bekliyorum. Bir daha da İncehesap'tan alışveriş yapmam diye düşünüyorum.
Liquido dedi: İade ürünü denk gelmiş olabilir. Sıkıntı yoksa iade edip etmemek size kalmış. Soğutucu yüzeyleri bazen çiziyor işlemci yüzeylerini. Genişletmek için tıkla... Metal kısmında herhangi bir soğutucu çiziği yok gibi duruyor. Bu şekilde kullanmaya devam edeceğim gibi. Newegg'ten ram siparişi verdim onları bekliyorum. Bir daha da İncehesap'tan alışveriş yapmam diye düşünüyorum.
L loelman Decapat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #24 Malum aldığınız i... H... Mağazasından uzak durmanızı tavsiye ederim herkes ayni sorunu dile getirmiş iade almamak için 360 derece dönen bir şirket.
Malum aldığınız i... H... Mağazasından uzak durmanızı tavsiye ederim herkes ayni sorunu dile getirmiş iade almamak için 360 derece dönen bir şirket.
teja Femtopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #25 İnce hesabı ben öneririm çünkü şahsen benim ürünümü garanti almışlardı MX660 mesh + gex 850W almıştım PSU bozuktu garanti aldılar.
İnce hesabı ben öneririm çünkü şahsen benim ürünümü garanti almışlardı MX660 mesh + gex 850W almıştım PSU bozuktu garanti aldılar.