İncehesap 7800x3D tray işlemci kullanılmış olabilir mi?

Gamin gecesinden işlemci ekran kartı alınmaz iade ürrünler yollanıyor taminimce bir de o kadar ucuzada verrmiyorlar bence gereksiz risk.

Sponsorluk ile ürünler tanıtılınca insanın güvenesi geliyor maalesef. Bu tuzağa düştüm ben bir daha da bu siteden alışveriş yapmayı tercih etmem.

İade ürünü denk gelmiş olabilir. Sıkıntı yoksa iade edip etmemek size kalmış. Soğutucu yüzeyleri bazen çiziyor işlemci yüzeylerini.

Metal kısmında herhangi bir soğutucu çiziği yok gibi duruyor. Bu şekilde kullanmaya devam edeceğim gibi. Newegg'ten ram siparişi verdim onları bekliyorum. Bir daha da İncehesap'tan alışveriş yapmam diye düşünüyorum.

Malum aldığınız i... H... Mağazasından uzak durmanızı tavsiye ederim herkes ayni sorunu dile getirmiş iade almamak için 360 derece dönen bir şirket.

İnce hesabı ben öneririm çünkü şahsen benim ürünümü garanti almışlardı MX660 mesh + gex 850W almıştım PSU bozuktu garanti aldılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…