KrHerus Centipat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #11 550519 dedi: Dostum bu monitör çöp. Üstteki Dell iyidir onu alabilirsin. Diğer bir önerim AOC 24G2ZU olur. Genişletmek için tıkla... Hocam dell monitör iyi bende beğendim fakat İnce Hesapda olmadığı için alamıyorum
550519 dedi: Dostum bu monitör çöp. Üstteki Dell iyidir onu alabilirsin. Diğer bir önerim AOC 24G2ZU olur. Genişletmek için tıkla... Hocam dell monitör iyi bende beğendim fakat İnce Hesapda olmadığı için alamıyorum
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 23 Mart 2023 #12 reyxerme dedi: Hocam her forumda ayrı konuşuyorlar emin olmak elde değil örnek her. Markaya her siteye bir laf var. Genişletmek için tıkla... İncehesap'tan alınıp ölü pixel olarak gelen de var. KrHerus dedi: Hocam dell monitör iyi bende beğendim fakat İnce Hesapda olmadığı için alamıyorum Genişletmek için tıkla... Neden illa incehesap hocam? Çünkü o monitöre 1 kuruş bile değmez bence.
reyxerme dedi: Hocam her forumda ayrı konuşuyorlar emin olmak elde değil örnek her. Markaya her siteye bir laf var. Genişletmek için tıkla... İncehesap'tan alınıp ölü pixel olarak gelen de var. KrHerus dedi: Hocam dell monitör iyi bende beğendim fakat İnce Hesapda olmadığı için alamıyorum Genişletmek için tıkla... Neden illa incehesap hocam? Çünkü o monitöre 1 kuruş bile değmez bence.
reyxerme Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 649 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #13 Berkay Kiraz dedi: İncehesap'tan alınıp ölü pixel olarak gelen de var. Neden illa incehesap hocam? Çünkü o monitöre 1 kuruş bile değmez bence. Genişletmek için tıkla... Abarttin kanka Berkay Kiraz dedi: İncehesap'tan alınıp ölü pixel olarak gelen de var. Neden illa İncehesap hocam? Çünkü o monitöre 1 kuruş bile değmez bence. Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan Hepsiburada her yerden vs alıp da ölü piksel gören var maalesef. Şans işi
Berkay Kiraz dedi: İncehesap'tan alınıp ölü pixel olarak gelen de var. Neden illa incehesap hocam? Çünkü o monitöre 1 kuruş bile değmez bence. Genişletmek için tıkla... Abarttin kanka Berkay Kiraz dedi: İncehesap'tan alınıp ölü pixel olarak gelen de var. Neden illa İncehesap hocam? Çünkü o monitöre 1 kuruş bile değmez bence. Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan Hepsiburada her yerden vs alıp da ölü piksel gören var maalesef. Şans işi