İncehesap arızalı hazır sistem

mehmet3737

Kilopat
Makaleler
1
Selamünaleyküm 17 şubat sipariş vermişim olduğum giriş seviyesi uygun bir sistem aldım. 22 şubat teslim edildi. Kasa kargo falan güzel sorunsuz geldi. Ekran kartı kutu içerisine koymuslar demonte geldi zarar görmesin diye muhtemelen neyse montaj yaptım. Güç verdim sistem çalışmıyor. Ne yaptıysam olmadı ardından İncehesap müşteri hizmetlerini aradım ekran kartını montajını anlatıyor. Birkaç gereksiz bilgiden sonra hazır sistemlerde iade almıyorlarmış sistemin çalışmadığını belirtttim. Neyse destek hizmetlerine mesaj atmamı istedi. Montaj hatası olabilir yardımcı olacaklar dedi mesaj attım en kısa sürede teknik destek ekibi dönüş sağlanacak diye bilgi verildi şu an için beklemedeyim. Sonrası boş durmadım. Eski bilgisayarımın ekran kartını yeni sistemde denedim ve bilgisayar açıldı yeni gelen ekran kartını taktığımda sistem açılmıyor. Ekran kartını başka bilgisayarda denedim onda da açılmıyor. Kısaca sorun ekran kartından kaynaklı şimdi nasıl bir yol izlemeliyim iade kabul etmiyorlar sistem güzel aslında sadece ekran kartı değişimi yapılacaksa ona da razıyım. Pek yardımcı olacak gibi konuşmuyor karşı taraf bariz sorun yaşamam kaçınılmaz yorumlara güvenerek alışveriş yaptım gerçekten pişman oldum nasıl bir yol izlemeliyim bilemedim görüşlerinize açığım.

Ekran kartını arızalı diye iade gönder. Kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine başvur. Bir daha da böyle sorunlarla karşılaşmamak için İncehesap gibi dandik yerlerden uzak dur.

Sormayın herkese çevrede İncehesap şöyle iyi böyle iyi diye yazmışlar aldandım bir daha tövbe paramızla rezil olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…