İncehesap Battle Bronze sistem problemleri

Pekala çok teşekkür ederim. Son sorum olacak kusura bakmayın yordum sizi. Yeni SSD temin edersem bu sorunlar ortadan kalkar mı bir de bilgisayarda ki diğer parçalara bir zararı olur mu işlemci anakart ekran kartı gibi.

Hayır olmaz hocam arkadaşın dediği gibi yeni bir SSD alın sorunlar çözülecektir.

Pekala çok teşekkür ederim. Son sorum olacak kusura bakmayın yordum sizi. Yeni SSD temin edersem bu sorunlar ortadan kalkar mı bir de bilgisayarda ki diğer parçalara bir zararı olur mu işlemci anakart ekran kartı gibi
Bir sıkıntı olmaz ekran kartına anakarta zarar vermez bir an önce servise gönderin

Pekala çok teşekkür ederim. Son sorum olacak kusura bakmayın yordum sizi. Yeni SSD temin edersem bu sorunlar ortadan kalkar mı bir de bilgisayarda ki diğer parçalara bir zararı olur mu işlemci anakart ekran kartı gibi
Diğer parçalara hiçbir zararı olmaz ama PC, SSD'den kaynaklı dondu diyelim, Reset atmak zorunda kalacaksınız.
Aynı SSD'yi temin ederseniz yine bu sorunlara boğușabilirsiniz.

Gelecek ayın 5 ine kadar alamam zaten ama güzel birşey almak istiyorum 700 e kadar yolum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…